2012-05-31 18:12:26
Φωτογραφία για Ελλάδα – Αρμένια: Η bet-at-home.com θα είναι εκεί!
Τελευταία πρόβα για τηνΕθνική μας η σημερινή απέναντι στην Αρμενία στις 21:30 πριν το μεγάλο ραντεβούμε την Πολωνία στο εναρκτήριο ματς του EURO 2012. Ο Σάντος αναμένεται να προχωρήσει σεαρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα, αλλά φυσικά θέλει τη νίκη και για λόγουςηθικού. Στο 1,65 η απόδοση του άσου στην bet-at-home.com

Στο προηγούμενο φιλικό η Εθνική μας ομάδα ήταν καλή, παρά το 1-1 με την Σλοβενία αλλά τώρα δεν θέλει να αρκεστεί μόνο σε αυτό. Η bet-at-home.com μας «πληρώνει» 2,00 τη νίκη στο ημίχρονο των Ελλήνων και 1,50 σε περίπτωση που σκοράρουμε πρώτοι.

Για το ματς που διεξάγεται στο Κούφσταϊν της Αυστρίας, προσφέρονται και άλλων ειδών στοιχήματα, όπως ημίχρονο/τελικό (ποιος θα ρίσκαρε μια ανατροπή με απόδοση 16,00;), under/over 2,5 γκολ, με το over να έχει απόδοση 2,00, αποδόσεις 1Χ2 με πλεονέκτημα στην Αρμενία ενός γκολ αλλά και πάμπολλα ακριβή σκορ.

Εννοείται πως bet-at-home.com προσφέρει την αναμέτρηση και σε live betting, οπότε μπορείτε να και παίζετε κατά την διάρκεια, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.

Και μην ξεχνάτε! Μπόνουςμέχρι και 100€ μόνο στη bet-at-home.com. Η ζωή είναι παιχνίδι!
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ