2018-04-13 19:30:19
Φωτογραφία για Ράκος η Κλόε Καρντάσιαν που γέννησε πρόωρα μετά το σοκ με την απιστία του συζύγου της
Γέννησε χθες εν μέσω σκανδάλου για τις απιστίες του συντρόφου της, Τρίσταν Τόμσον, η Κλόε Καρντάσιαν, σε κλινική στο Κλίβελαντ όπου είχε μετακομίσει για να βρίσκεται στο πλευρό του αγαπημένου της.

Και σύμφωνα με το περιοδικό People, η Κλόε Καρντάσιαν σχεδιάζει να επιστρέψει στο Λος Άντζελες με ιδιωτικό αεροσκάφος με το νεογέννητο αμέσως.

Η πηγή ανέφερε: «Ο στόχος είναι να φύγει από εκεί όσο πιο γρήγορα γίνεται χωρίς να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια του μωρού. Η Κλόε θέλει να γυρίσει στο σπίτι της».

Το Us Weekly επανέλαβε τον ισχυρισμό αυτό, προσθέτοντας: «θέλει να φύγει από εκεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα και να γυρίσει σπίτι». Η μητέρα της, Κρις Τζένερ, οι αδερφές της Κιμ και Κόρτνεϊ αλλά και η καλύτερή της φίλη Μαλίκα Χακ, ήταν στην αίθουσα τοκετού την ώρα που γέννησε. Η Κένταλ Τζένερ δεν πέταξε για το Οχάιο ούτε η νέα μαμά, Κάιλι Τζένερ.

Σύμφωνα με το TMZ, ακόμη και ο Τριταν Τόμσον ήταν στην αίθουσα τοκετού.


Το People αποκάλυψε επίσης πως η «Κλόε είναι υπεράνω άνθρωπος και άφησε τον Τρίσταν να μπει στην αίθουσα τοκετού για να δεθεί με το μωρό του» προσθέτοντας πως «όλοι έχουν επικεντρωθεί στο τι είναι καλύτερο για το μωρό».

Παρά τις δύσκολες αυτές μέρες που περνά η Κλόε, λόγω των αποκαλύψεων για τις απιστίες του Τρίσταν, η οικογένειά της προσπάθησε να φτιάξει όσο «πιο ζεν» μπορούσε το δωμάτιό της στο μαιευτήριο, προσθέτοντας πως ο Τρίσταν «είναι τυχερός που ήταν εκεί» μετά από όλα όσα έκανε.

Σύμφωνα δε, με το ET ο παίκτης των « Cleveland Cavaliers» «ικετεύει για συγχώρεση» και «απολογείται συνεχώς». Όπως αποκάλυψε οικείο πρόσωπο «Ο Τρίσταν είναι ο άνδρας που αγαπά η Κλόε και θέλει να περάσει την υπόλοιπη ζωή της. Αυτά τα βίντεο της έχουν προκαλέσει συγκρουόμενα συναισθήματα. Η Κλόε είναι διαλυμένη» ανέφερε η πηγή.
grxpress
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ