2018-04-13 23:33:25
Φωτογραφία για ''Την μπάλα στην κερκίδα πέταξε ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών για το επίδομα παραμεθορίου''
Άρθρο του κ.Παργινού  Χρήστου,αντιπροσώπου Ιωαννίνων στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.

 Την “μπάλα στην κερκίδα “πέταξε ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών  για το επίδομα παραμεθορίου ,με μια γενικόλογη και αόριστη απάντηση που μοιάζει με χρησμό,στην από 16-03-2018 με αριθμό 4427 ερώτηση που κατατέθηκε στη Βούλη ,από τρείς βουλευτές  ακριτικών περιοχών.

Οι παραμεθόριες περιοχές που εξαιρέθηκαν από την χορήγηση του επιδόματος ,σε σχέση με αυτές που δικαιούνται καταβολής του επιδόματος ,δεν είναι λιγότερο παραμεθόριες.

Και ναι, όλες οι περιοχές που είναι στα σύνορα ,δικαιούνται καταβολής του παραπάνω επιδόματος,και δεν πρέπει να λησμονούμε σε αυτό το σημείο την κατάσταση στην Ειδομένη.

Η διεκδίκηση του ως άνω επιδόματος ,έχει και νομική βάση να υποστηριχτεί ,καθώς η καταβολή σε κάποιους από τους νομούς και όχι σε όλους δημιουργεί ανισότητες μεταξύ των εργαζομένων ,και αντιβαίνει στο άρθρο 4.1 και 4.2 του Συντάγματος ότι  ο Έλληνες πολίτες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου,και έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις.


Σε καμία περίπτωση οποιοδήποτε δημοσιονομική πολιτική δεν μπορεί να υποκαθιστά το δίκιο και το ηθικό ενός νόμου.

Ας μελετήσουν   λίγο πιο προσεκτικά οι αρμόδιοι και τα στατιστικά των περιοχών αυτών και την ολοένα αυξανόμενη ροη προσφύγων προς την γείτονα ,και  τέλος το πόσο ευαίσθητες εθνικά ,είναι οι περιοχές αυτές.

 

Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε εωσότου ικανοποιηθεί το δίκαιο αίτημα μας.

 

 
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ