2018-04-14 20:03:44
Φωτογραφία για Η Xiaomi κυκλοφόρησε ένα smartphone παιχνιδιών με υγρή ψύξη
Η Xiaomi παρουσίασε το έξυπνο τηλέφωνο με την ονομασία Black Shark με ένα ασυνήθιστο σχεδιασμό και κορυφαία απόδοση, σύστημα υγρού ψύξης και plug-in gamepad.

Το νέο smartphone έχει ένα παράξενο σχήμα. Προφανώς, αυτό έγινε για να γίνει πιο άνετη η διαχείριση του σε οριζόντιο προσανατολισμό.

Αντί του συνήθους MIUI, η εταιρεία αποφάσισε να εγκαταστήσει ένα πρόσθετο add-on για gamers. Στο πίσω μέρος της θήκης υπάρχει ένα κουμπί με τη μορφή του γράμματος S, το οποίο ενεργοποιεί τη λειτουργία παιχνιδιού. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, μπορείτε να απενεργοποιήσετε το κουμπί Home με τον ενσωματωμένο σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Η οθόνη 6 ιντσών με ανάλυση 2160 x 1080 υποστηρίζει HDR10 και ορισμένες πηγές αναφέρουν ότι υποστηρίζει επίσης ένα ρυθμό καρέ των 120 Hz, όπως το iPad Pro 10.5 και το Razer Phone.

Ο μαύρος καρχαρίας περιλαμβάνει ενα επεξεργαστή Snapdragon 845 και 6/8 GB μνήμης RAM. Για τα αρχεία, θα είναι διαθέσιμο με τη μνήμη σε 64 ή 128 GB χωρίς υποδοχές κάρτας microSD.


Το smartphone διαθέτει σύστημα υγρού ψύξης, το οποίο, σύμφωνα με το Xiaomi, μπορεί να μειώσει τη θερμοκρασία κατά οκτώ φορές. Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 4000 mAh και υποστηρίζει τη γρήγορη φόρτιση.Στο Black Shark δεν υπάρχει υποδοχή ακουστικών, αλλά υπάρχει μια υποδοχή USB Type-c. Μπορεί να συνδεθεί με ένα εξωτερικό joystick, το οποίο είναι συμβατό με ορισμένα παιχνίδια. Μπροστά υπάρχει κάμερα 20 MP με υποστήριξη πορτρέτου. Η πίσω κάμερα αποτελείται από δύο μονάδες για 20 και 12 MP.

Η έκδοση των 6GB RAM θα κοστίζει 2.999 γουάν (€387) και η έκδοση των 8GB RAM θα κοστίζει 3.499 γουάν (€450). Μαζί με το τηλέφωνο θα προσφέρεται και ξεχωριστά η δυνατότητα αγοράς controller ως αξεσουάρ, με την ονομασία Black Shark Gamepad, το οποίο “κουμπώνει” στο τηλέφωνο και διαθέτει φυσικά gaming πλήκτρα.

Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν στις 20 Απριλίου 2018.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ