2018-04-15 08:22:37
Φωτογραφία για Ανατριχιαστικές εικόνες: Αίμα αναβλύζει από τον Τάφο του Χριστού;
Θύελλα σχολίων, αναπάντητων ερωτημάτων και μυστικισμού έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου, ενισχύοντας την πίστη των Χριστιανών.

Και πώς όχι όταν σε αυτό φαίνεται αίμα (;) να αναβλύζει από τον «τάφο του Ιησού» στην Ιερουσαλήμ!

Στο βίντεο απαθανατίζεται μια «κόκκινη ουσία» να «ποτίζει» την «Πέτρα του Χρίσματος», πάνω στην οποία πιστεύεται ότι το σώμα του Χριστού προετοιμάζονταν για ταφή.

Σύμφωνα ωστόσο με τον Nicola Kanaan, κάτοικο της Γαλιλαίας (βορειότερη περιοχή της σημερινής Παλαιστίνης) που τράβηξε το βίντεο, πρόκειται για «αίμα που αναβλύζει» από την ιερή πλάκα, μέσα στην Εκκλησία του Πανάγιου Τάφου. Ένας από τους πιο ιερούς τόπους του Χριστιανισμού καθώς εκεί πιστεύεται ότι σταυρώθηκε και ενταφιάστηκε ο Υιός του Θεού.

Παρά το γεγονός πως ορισμένοι καταγγέλλουν ότι το βίντεο είναι είτε «παλιό», είτε «ψεύτικο», δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως πρόκειται για θαύμα.

«Δοξάστε τον Ιησού», σχολιάζει ένας χρήστης του διαδικτύου, ενώ ένας άλλος συμπληρώνει: «Η Αλήθεια είναι μπροστά στα μάτια των ανθρώπων, οι οποίοι αρνούνται να την πιστέψουν».
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ