2018-04-15 13:10:38
Φωτογραφία για Βόλος: Χειροπέδες σε τέσσερις Γεωργιανούς για διαρρήξεις σε 4 οικίες
Συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, τέσσερις περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν στην πόλη του Βόλου.

Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθησαν στο Βόλο, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, τρεις υπήκοοι Γεωργίας, ηλικίας 24, 35 και 39 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Όπως προέκυψε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, οι δράστες κατά το χρονικό διάστημα από (10-02-2018) έως (13-04-2018) στην πόλη του Βόλου διέρρηξαν συνολικά τέσσερις οικίες, από τις οποίες αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα – χρυσαφικά, το χρηματικό ποσό των (4.400) ευρώ, καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα.

Από την κατοχή των δραστών, αλλά και κατά τη νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε σε χώρο, όπου διέμεναν κατασχέθηκαν:


το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς τους,

διαρρηκτικά εργαλεία,

μέρος των αφαιρεθέντων κοσμημάτων – χρυσαφικών, τα οποία αποδόθηκαν στη νόμιμη δικαιούχο,

το χρηματικό ποσό των (555) ευρώ, καθώς και

τρία κινητά τηλέφωνα.

Επιπρόσθετα, εξακριβώθηκε ότι σε βάρος του 24χρονου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης της κ. Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Αθηνών, για ληστεία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ