2018-04-15 13:40:20
Φωτογραφία για Κάνει πρεμιέρα σήμερα στο STAR!
Είναι ωραίο να ζει κανείς στον δικό του κόσμο! Και ακόμα πιο ωραίο αν έχει και φίλους, που…εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος!

Αυτό ακριβώς συμβαίνει με τον Λέοναρντ και τον Σέλντον: Λαμπροί επιστήμονες της Φυσικής, λάτρεις του σύμπαντος και θαυμαστές της μεγαλοσύνης του. Αποτελούσαν πάντα πρότυπο, χάρισαν στιγμές υπερηφάνειας στις οικογένειες τους, απέκτησαν γνώσεις, έχουν υψηλό δείκτη νοημοσύνης αλλά δεν έχουν ιδέα τι θα πει «γλεντάω», «ζω», «ερωτεύομαι».

Αντικοινωνικοί, κλειστοί χαρακτήρες, ανίκανοι να επικοινωνήσουν με τους ανθρώπους και κυρίως με τις γυναίκες. «Χωμένοι» στα βιβλία και τις μελέτες, τούς ενδιαφέρει περισσότερο ένα Super Nova εκατομμύρια έτη φωτός μακριά απ’ τη Γη παρά η πραγματική ζωή πάνω σ’ αυτήν. 

Το σημείο, που στιγματίζει τη ζωή τους, είναι η αγάπη τους για τους σούπερ ήρωες και το Star Wars. Όλα ανατρέπονται όμως όταν μια ξανθιά, δυναμική, πανέμορφη κοπέλα, η Πένι, μετακομίζει στο διπλανό διαμέρισμα. 


Η Πένι εργάζεται ως σερβιτόρα και το μεγάλο της όνειρο είναι να ασχοληθεί με τη showbiz. Άνετη και «μέσα σε όλα», εισβάλλει στη ζωή των δύο φίλων σαν κομήτης και τους αναστατώνει! Εκρηκτική, απρόβλεπτη, χωρίς ιδιαίτερη παιδεία αλλά με …Phd στη μόδα, το clubbing, τις σχέσεις. 

Ο Σέλντον παραμένει ικανοποιημένος όταν περνάει τις νύχτες του με τους εκκεντρικούς επιστήμονες φίλους του, τον πολύγλωσσο Χάουαρντ, που δεν έχει ζήσει ποτέ μόνος του, και τον Ραζ, έναν Ινδό επιστήμονα, που απεχθάνεται το ινδικό φαγητό και που λύνεται η γλώσσα του με τις γυναίκες όταν πιει ένα ποτηράκι παραπάνω. 

Ο Λέοναρντ όμως από τη στιγμή που γνωρίζει την Πένι βλέπει ... τον ουρανό με τ’ άστρα…μόνιμα! Βλέπει τον κόσμο μέσα από τα λαμπερά της μάτια και τα καυστικά της σχόλια και ανακαλύπτει ένα καινούριο ...σύμπαν! Ανακαλύπτει τον έρωτα στην πιο.. I.Q=I love you μορφή! 

Στον 11ο κύκλο της σειράς ο Λέοναρντ και η Πένι απολαμβάνουν τη συζυγική ζωή. Ο Σέλντον όχι μόνο έχει πειραματιστεί στο θέμα της συγκατοίκησης με την Έιμι αλλά πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω και αποφασίζει να της κάνει πρόταση γάμου! Εκείνη όμως δεν ξέρει αν πρέπει να δεχθεί! Ο Ραζ και ο Στιούαρτ βοηθούν τον Χάουαρντ και την Μπερναντέτ με την ανατροφή της Χέιλι. Η Μπερναντέτ εμπιστεύεται στην Πένι κάποια σημαντικά νέα για την οικογένειά της. Εν τω μεταξύ, εξακολουθεί να υπάρχει πάντα χρόνος για επιστήμη, για  επιστημονική φαντασία, για το αγαπημένο κατάστημα κόμικ της παρέας, Η κωμωδία μπαίνει σε άλλη διάσταση… στην ενδέκατη!

ΠΡΕΜΙΕΡΑ 11ου κύκλου - Κυριακή 15.4.18 

Επεισόδια 1 + 2 + 3

Μετά το φιλί της Ραμόνα, ο Σέλντον πηγαίνει στο Νιου Τζέρσεϊ να βρει την Έιμι και να της κάνει επίσημη πρόταση γάμου, αφού συνειδητοποιεί ότι αυτή είναι η μόνη γυναίκα, που θέλει να τον φιλάει.  Η Έιμι δέχεται με ενθουσιασμό. Κατά τη διάρκεια όμως ενός δείπνου με συναδέλφους της Έιμι, ο Σέλντον αισθάνεται θιγμένος επειδή είναι όλοι εντυπωσιασμένοι με τη δουλειά της Έιμι και όχι με τη δική του! Με τη βοήθεια του Στίβεν Χόκινγκ, ο Σέλντον συμβιβάζεται με το γεγονός ότι δεν θα μπορεί να είναι πάντα το επίκεντρο της προσοχής στον γάμο του. Η Μπερναντέτ και ο Χάουαρντ μαθαίνουν για άλλη μια επερχόμενη αλλαγή στη ζωή τους και μοιράζονται τα νέα με τον Λέοναρντ και την Πένι ζητώντας τη συμπαράστασή τους ***Πρόκειται για την τελευταία εμφάνιση (μέσω skype) στη σειρά του σπουδαίου βρετανού θεωρητικού φυσικού, κοσμολόγου, συγγραφέα, Στίβεν Χόκινγκ. Το επεισόδιο προβλήθηκε στις ΗΠΑ στις 25 Σεπτεμβρίου 2017.

Ο Στίβεν Χόκινγκ «έφυγε» από τη ζωή στις 14 Μαρτίου 2018 και η παραγωγή και το καστ της σειράς, τον αποχαιρέτησαν «ανεβάζοντας» μια κοινή τους φωτογραφία στο facebook και γράφοντας «Στη μνήμη του Στίβεν Χόκινγκ. Ήταν τιμή μας να τον έχουμε στο Big Bang Theory. Σε ευχαριστούμε, που ενέπνευσες εμάς και τον κόσμο». ***

Η διοίκηση του πανεπιστημίου επιθυμεί περισσότερη χρηματοδότηση για το Τμήμα Φυσικής και ζητάει από τον Λέοναρντ να εμφανιστεί σε μια ραδιοφωνική εκπομπή να επικοινωνήσει το έργο, που κάνουν και να ενισχύσει το προφίλ τους.  Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Λέοναρντ παραδέχεται ότι η έρευνα στον τομέα της φυσικής είναι σε αδιέξοδο, προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις…

Ο Σέλντον και η Έιμι είναι σε πυρετό προετοιμασιών για τον γάμο τους και προσπαθούν να βρουν ημερομηνία. Ο Σέλντον κάνει ότι μπορεί ώστε όλα να είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές του. Η Έιμι πάλι φαντάζεται την τελετή του γάμου να γίνεται κοντά σε έναν γκρεμό αλλά ο Σέλντον δεν ενθουσιάζεται καθόλου με την ιδέα.  Ο Στούαρτ και ο Ραζ τσακώνονται για το ποιος θα βγει ραντεβού με μια συνεργάτη της Μπερναντέτ… 

"The Big Bang Theory": Πρεμιέρα σήμερα στις 16:30 στο STAR!

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ