2018-04-15 16:40:34
Φωτογραφία για Χαμός στο αποψινό #HellsKitchenGR: Ο νέος παίκτης ταράζει τα νερά και οι κόντρες δεν έχουν σταματημό!
Μια ακόμα ομαδική δοκιμασία ξεκινά και το βασικό συστατικό που δίνεται στους παίκτες αυτή τη φορά  είναι η ρέγκα. Ο κάθε σεφ έχει 4 διαφορετικά υλικά και καλείται να φτιάξει το καλύτερο πιάτο. Κατά την προετοιμασία όμως τα παιδιά έχουν δυσκολία με το ψάρι.

Ο Σεφ μοιράζει τα πόστα και για πρώτη φορά στην κόκκινη ομάδα έχουμε την Μαρίνα στο πόστο του πάσου.

Ο Νίνο είναι για 3η φορά στο πάσο και βοηθάει όπου μπορεί. Ο Γιώργος Στεφανής είναι για ακόμα 

μια φορά χαμένος γιατί δε τον βοηθάει κανείς. Ρωτάει συνέχεια την sous chef για συνταγές, ενώ ο  Λαγογιάννης του φωνάζει συνέχεια γιατί μιλάει πολύ και είναι εκνευρισμένος. 

Κατά την διάρκεια του dinner o Γιώργος Στεφανής το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να καθαρίζει και να βρίσκεται σε αναζήτηση. Κάνει παράπονα στον Σεφ, ότι στην ομάδα του τον αντιμετωπίζουν σαν ξένο. Ο Νίνο του φωνάζει να φύγει από την κουζίνα γιατί αυτός είναι ο υπεύθυνος σεφ. Ο Στεφανής αρνείται και η υπόλοιπη ομάδα του ζητά να συνεργαστεί. Ο Στεφανής παραπονιέται.  Τα πιάτα επιστρέφουν συνεχώς πίσω και στις δύο ομάδες. 


Στην κόκκινη ομάδα την παράσταση κλέβει η Μαρίνα από το πόστο του πάσου. Είναι αγχωμένη να σερβίρει τα πιάτα σωστά, είναι αρχηγική και απαιτητική και τσακώνεται λεκτικά με όλες. Το μαγαζί κλείνει και ο Σεφ στέλνει τις δύο ομάδες στο σπίτι. Εκεί εξελίσσονται όλες οι κόντρες που δημιουργήθηκαν μέσα στην κουζίνα. 

Όταν επιστρέφουν οι δυο ομάδες στις κουζίνες,  ο Σεφ ανακοινώνει τη χαμένη ομάδα. Τα πράγματα σοβαρεύουν όταν η Ιωάννα από την άλλη πλευρά αντιδρά στην συμπεριφορά των μπλε απέναντι στον Στεφανή και φεύγει από τη στοίχισή της καταρρακωμένη. Ο Σεφ στέλνει την μπλε ομάδα να βγάλει τους 2 υποψήφιους και όταν επιστρέφουν ανακοινώνουν την απόφασή τους. 

Ό Έκτορας Μποτρίνι είναι όμως πάντα με το μέρος του δικαίου και βάζει τα πράγματα στη θέση τους για μια ακόμα φορά με το δικό του τρόπο Η συνέχεια στο "Hell’s Kitchen" απόψε στις 21.00, στον ΑΝΤ1!

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ