2018-04-16 09:51:17
Φωτογραφία για Μπαράζ ληστειών στου Φιλοπάππου, όμως οι ΟΠΚΕ ήταν σε ... στόχους
Αναμφίβολα, για τη μετάβαση από το προγραμματικό στάδιο στην εφαρμογή απαιτείται στοιχειώδεις χρόνος. Επίσης αναμφίβολα ωστόσο, η σταδιακή αποδέσμευση των δυνάμεων κατά τα

προειρημένα απαιτεί στοιχειώδη τμηματική υλοποίηση ούτως ώστε με το πλήρωμα του χρόνου, όλα να είναι έτοιμα και με ξεκάθαρη φιλοσοφία αποστολής.

Δυστυχώς, μέχρι τούδε η πραγματικότητα παραμένει αναλοίωτα στρεβλή, παρά τα όσα διατύπωσε ο υπουργός στο πλαίσιο των εξαγγελιών για την αντιμετώπιση της φαγέδαινας της εγκληματικότητας και την στροφή του αστυνομικού στρατηγικού σχεδιασμού από τη φύλαξη στόχων και προυχόντων, στην συνταγματική υποχρέωση της ασφάλειας του πολίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, την προηγούμενη μόλις νύχτα και μέσα σε 3 μόλις ώρες, 5 άτομα οπλισμένα με μαχαίρια έκαναν ... περίπατο στην περιοχή του Φιλοππάπου πραγματοποιώντας 3 ληστείες. Και η αναφορά γίνεται για μια περιοχή που αποτελεί εκ των πραγμάτων πόλο έλξης πολυσύνθετου εθνοτικά τουριστικού πληθυσμού.   


Και όπως επίσης σημειώνουν έγκυρες πηγές του bloko.gr, οι περιπολίες της ΟΠΚΕ που επί τούτου και για το σκοπό αυτό, της αποτροπής δηλαδή των επιθέσεων σε περιπατητές και τουρίστες, είχαν διατεθεί στα χαρτιά, η μία αποδεσμεύτηκε για την φύλαξη του ... ΑΤ Εξαρχείων και η δεύτερη για φύλαξη της αμερικάνικης πρεσβείας, ενώ άλλη μία έκανε ολονυχτία στο σπίτι του αμερικάνου πρέσβη.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, η ΟΠΚΕ της δυτικής Αττικής ήταν απασχολημένη σε φύλαξη στόχου στον Ασπρόπυργο. Τοσο καλά του Γιώργου Καραϊβάζ
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ