2018-04-16 12:54:22
Φωτογραφία για Μαμά αν με ακούς από κει ψηλά, σ’ αγαπώ και μου λείπεις, δε μπορώ χωρίς εσένα - Η συγκινητική ιστορία της Ελευθερίας
Ονομάζομαι Ελευθερία, είμαι 45 ετών, παντρεμένη με δυο παιδάκια! Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα δυσάρεστο γεγονός που συνέβη στη ζωή μου πριν από λίγους μήνες και ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω!

Πριν λίγους μήνες έχασα τη μητέρα μου από καρδιακή προσβολή! Η μητέρα μου υπήρξε πάντα το στήριγμά μου!

Σε εκείνη έτρεχα στα δύσκολα! Από μικρή ήμουν πολύ δεμένη μαζί της! Βλέπετε οι γονείς μου είχαν χωρίσει όταν εγώ ήμουν πολύ μικρή και εκείνη αναγκάστηκε να με μεγαλώσει μόνη της!

Πέρασε πολύ δύσκολα στη ζωή της όμως με μεγάλωσε χωρίς να μου λείψει τίποτα! Ήταν για μένα και μάνα και πατέρας αλλά και η καλύτερη μου φίλη μου!

Ήταν τα πάντα για μένα! Ακόμα και τώρα που δημιούργησα τη δική μου οικογένεια ήταν δίπλα μου σε ό,τι χρειαστώ!

Λάτρεψε τα παιδιά μου περισσότερο από οτιδήποτε στον κόσμο! Στους μικροτσακωμούς με τον άντρα μου ήταν πάντα εκεί για να με ηρεμήσει και να με συμβουλέψει!


Ήταν η μαμά μου! Όμως τώρα «έφυγε» και με άφησε! Ο Θεός θέλησε να την πάρει κοντά του!

Γιατί; Γιατί τόσο νωρίς; Νιώθω μόνη μου! Νιώθω ότι έχασα τον κόσμο! Ακόμα και τώρα που είμαι 45 χρονών η μαμά μου, μου λείπει! Την χρειάζομαι!

Από τότε που «έφυγε» νιώθω κενή! Κάνω τα πάντα μηχανικά λες και δεν σκέφτομαι! Δουλεύω, φροντίζω τα παιδιά μου, συζητώ με τον άντρα μου όλα μηχανικά!

Η θλίψη μου είναι μεγάλη! Τα βράδια ξεσπάω σε κλάματα κοιτάζοντας τον ουρανό!

Δεν μπορώ να πιστέψω πως η μητέρα μου δεν είναι πια κοντά μου και πως δεν θα τη ξαναδώ ποτέ!

Αυτή η γυναίκα μου έδωσε τα πάντα! Το μόνο που εύχομαι είναι να προσφέρω στα παιδιά μου έστω και τα μισά από αυτά που μου πρόσφερε!

Μακάρι να καταφέρω να γίνω για τα παιδιά μου αυτό που ήταν εκείνη για εμένα! Μόνο έτσι θα ξέρω ότι από εκεί ψηλά θα με βλέπει και θα είναι περήφανη για μένα!

Μαμά σ’ αγαπώ και μου λείπεις!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ