2018-04-16 16:54:48
Φωτογραφία για Συγκλονίζει η Φιλιώ Πυργάκη: Πολεμάω με τον καρκίνο. Θέλω να...
Η Φιλιώ Πυργάκη αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι πολεμά με τον καρκίνο και στέλνει ένα αισιόδοξο μήνυμα σε όλους που πολεμούν με την εν λόγω ασθένεια.

 «Πολεμάω με τον καρκίνο. Όχι, δεν την κρύβω την αρρώστια μου. Και θέλω να στείλω ένα μήνυμα μέσα από τη συνέντευξη αυτή σε όσους νοσούν από καρκίνο: Να μην το βάλουν κάτω, να παλέψουν και να έχουν αισιοδοξία. Δεν τον φοβάμαι τον καρκίνο. Τον πολέμησα, τον πολεμάω και θα τον πολεμήσω. Και θέλω να στείλω και ένα μήνυμα σε όλους τους καρκινοπαθείς: Να μην το βάλει κανένας κάτω. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και αισιόδοξοι, και να χαμογελάμε», είπε η τραγουδίστρια δημοτικών τραγουδιών στον Νίκο Νικόλιζα και στην εφημερίδα Espresso.

Μάλιστα, εξομολογήθηκε πως ένιωσε, όταν της ανακοίνωσαν ότι είναι άρρωστη: «Όταν μου το πρωτοείπαν οι γιατροί, στεναχωρήθηκα, αγχώθηκα, δεν ήξερα τι θα συμβεί την επόμενη μέρα. Το πρωί έκανα τις χημειοθεραπείες και το βράδυ πήγαινα και τραγουδούσα. Τόσο πολύ ήθελα να τον νικήσω. Γύρω στις 4 τα ξημερώματα, δυστυχώς κατέρρεα».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ