2018-04-16 18:44:11
Φωτογραφία για Αντιμέτωπος με τον υποβιβασμό ο Παναθηναϊκός μετά τους -9! Εισβολή οπαδών στα γραφεία της ΠΑΕ
Ο διασυρμός του Παναθηναϊκού δεν έχει τελειωμό Μετά το -3 για τον Γερμανό Βέμερ, το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ επέβαλε στους ‘’πράσινους΄΄ ποινή αφαίρεσης συνολικά εννέα βαθμών για τις οφειλές στους Σεμπαστιάν Λέτο, Χοσέ Τοτσέ και Μίκαελ Εσιέν!

Αν η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν ρυθμίσει τις οφειλές με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές εντός των προθεσμιών, τότε υποβιβάζεται αυτόματα, στην πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας του!

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ:

Αίτηση του Σεμπάστιαν Λέτο: Επέβαλε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στην από 11/12/2017 Καταγγελία Πρακτικού Συμβιβασμού σε συνδυασμό με το από 16-3-2018 κατατεθέν στο παρόν Δικαστήριο κοινό διευκρινιστικό υπόμνημα των διαδίκων, σχετικά με το ότι η ως άνω ΠΑΕ μέχρι και την ημερομηνία του υπομνήματος έχει εξοφλήσει μέρος της ως άνω οφειλής και εκ τούτου υπολείπεται το ποσό των πενήντα χιλιάδων και εβδομήντα πέντε ( 50075) ευρώ, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας .


Αίτηση του Τοτσέ: Δέχθηκε την από 26-1-2018 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 4034/2018) αίτηση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ενεργοποίησε σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ,κατά το αναφερόμενο στο ιστορικό της παρούσας ποσό, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας

Αίτηση του Μισέλ Εσσιέν: Δέχθηκε την από 26-1-2017 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 3852/2018) αίτηση του αιτούντος Μισέλ Εσσιέν, επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Επέβαλε σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο ιστορικό της παρούσας αιτίες και ποσά, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Η επίσημη θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώθηκε για τις αποφάσεις του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ για τις οφειλές που αντιστοιχούν σε δόσεις βάση των διακανονισμών που έχουν γίνει με Λέτο και Εσιέν και εξόφληση του Τοτσέ. Άμεσα προχωρά σε εξόφληση των δόσεων τους προκειμένου να γίνει άρση της ποινής», αναφέρει ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ.

Το απόγευμα κι ύστερα απο την ανακοίνωση της απόφασης της ΕΠΟ, ομάδα οπαδών εισέβαλε στο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, βάζοντας στο "στόχαστρο" τον Βασίλη Κωνσταντίνου.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μετακινήθηκαν προς τα καινούρια γραφεία της ΠΑΕ, όπου έχει προγραμματιστεί Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκου.

Η συνεδρίαση του Συμβουλίου διακόπηκε και οι φίλαθλοι είχαν έντονη αντιπαράθεση με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου.
eviazoom
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ