2018-04-16 22:00:30
Φωτογραφία για Προσπαθεί να μας πείσει η Ντορέττα: Με τον Ντάνο είμαστε μόνο φίλοι και τίποτα άλλο!
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου για άλλη μια φορά είπε αυτό που έχει πει ήδη πάρα πολλές φορές. Μιλώντας στο Down Town της Κύπτου η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε τα πράγματα σε όσα γράφονται και λέγονται για εκείνη και το Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Ας το ξεκαθαρίσουμε. Με τον Γιώργο είμαστε φίλοι και τίποτε άλλο! Δεν ξέρω γιατί γράφονται όσα γράφονται, αλλά δεν θέλω να πω τίποτε άλλο επ’ αυτού του θέματος. Τόσο δύσκολο είναι να είναι μόνο φίλοι δύο άνθρωποι;

Πιστεύεις ότι υπάρχει φιλία ανάμεσα σε έναν άντρα και μία γυναίκα, χωρίς να υποβόσκει καθόλου το ερωτικό κομμάτι;

Ναι, το πιστεύω ακράδαντα! Μα, δεν έχω μόνο τον Γιώργο που είναι φίλος μου. Έχω κι άλλους άντρες με τους οποίους είμαστε φίλοι και δεν έχει υπάρξει κάτι παραπάνω! Άσε που οι άντρες σκέφτονται διαφορετικά και σου δίνουν μια άλλη οπτική στα θέματα, ενώ οι γυναίκες έχουμε ίδιο τρόπο σκέψης. Οπότε, ένας άνδρας και μίαγυναίκα μπορούν να είναι και μόνο φίλοι.


Πώς σου φαίνεται ο Ντάνος στο «Τατουάζ»;

Ο Γιώργος είναι πάρα πολύ καλός, τον βλέπω και μπορώ να σου πω ότι μου αρέσει στο σίριαλ. Δουλεύει πάρα πολύ, μελετάει, το προσπαθεί, και θεωρώ ότι η προσπάθειά του αυτή έχει αποδώσει καρπούς. Είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει».

«Ποτέ δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου! Δεν το κάνω ούτε για να υπάρχει κάποιο “μυστήριο”, ούτε για να εκνευρίζω τους δημοσιογράφους. Στην καθημερινότητά μου, στην ιδιωτική μου ζωή, πρέπει να παραδεχτώ, ότι ούτε εκεί συζητάω εύκολα τα προσωπικά μου. Είναι ελάχιστα τα άτομα που τα μοιράζομαι. Αλήθεια! Δεν νιώθω άνετα να μιλάω γι’ αυτά τα θέματα. Με τα παιδιά τα συζητάς; Ναι, στα παιδιά απαντώ και λύνω κάθε τους απορία. Θα τους έλεγα κάτι, για μια προσωπική μου επιλογή, αν επρόκειτο για κάτι σοβαρό, το οποίο θα άλλαζε τη ζωή και την καθημερινότητά μας.

Αλλά δεν έχει προκύψει στη ζωή μου κάτι τέτοιο! Οπότε, δεδομένου ότι έχω και δύο παιδιά, είμαι ακόμα πιο προσεκτική στο τι λέω και στο τι κάνω. Παραμέλησες ποτέ την προσωπική σου ζωή, για χάρη των παιδιών; Η προτεραιότητά μου είναι πάνω από όλα τα παιδιά μου, οι ανάγκες τους, το σπίτι, οι υποχρεώσεις, η δουλειά μου κι έπειτα έρχεται και ο έρωτας – όταν υπάρχει. Δεν είναι εύκολο, αλλά δεδομένων των συνθηκών, τα προσωπικά, πάνε στο τέλος. Κι αν ρωτήσεις κι άλλες γυναίκες, που δεν είναι παντρεμένες κι έχουν παιδιά, θα σου πουν το ίδιο».
grxpress
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μανόλης Ἀναγνωστάκης
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μανόλης Ἀναγνωστάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ