2018-04-17 09:20:25
Φωτογραφία για Γυρίστηκε ο πιλότος για τη νέα σειρά «Εγκλήματα πάθους»
Γυρίστηκε ο πιλότος για τη νέα σειρά «Εγκλήματα πάθους»

Ο Δημήτρης Αρβανίτης ετοιμάζει τη νέα του δουλειά για την ερχόμενη σεζόν.

Ο λόγος για τη σειρά με τον προσωρινό τίτλο «Εγκλήματα πάθους», που θα παρουσιάζει ιστορίες οι οποίες συγκλόνισαν κάποια στιγμή την ελληνική κοινωνία. Εδώ και αρκετό καιρό, και με πολύ προσεκτικά βήματα, ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αρβανίτης ετοιμάζει μια πολύ διαφορετική σειρά από αυτές που τον έχουμε συνηθίσει να κάνει τα τελευταία χρόνια.

Όπως αναφέρει το 7 μέρες tv πρόκειται για ένα documentary fiction που ασχολείται με αληθινά εγκλήματα, τα οποία συγκλόνισαν στο παρελθόν την ελληνική κοινωνία και μπήκαν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Τα «Εγκλήματα πάθους» συνδυάζουν τη δημοσιογραφική έρευνα γύρω από εκείνα τα εγκλήματα, με την παράλληλη αναπαράσταση οπτικοποίηση τους. Πριν από λίγες ημέρες, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ολοκληρώθηκε το γύρισμα για τον πιλότο της σειράς, ο οποίος θα δοθεί στα κανάλια προκειμένου να εξασφαλιστεί το πράσινο φως και να ενταχθεί στο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν.

Το έγκλημα με το οποίο ασχολείται αυτό το πρώτο επεισόδιο έχει να κάνει με την απόδραση μιας ψυχιάτρου και ενός καταδίκου από τις φυλακές Κορυδαλλού, μια υπόθεση πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα της τότε εποχής.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ