2018-04-17 11:15:34
Φωτογραφία για 1η Στρατιά: Ονοματοδοσία αίθουσας στη μνήμη των Ιωάννη Τζανιδάκη και Θωμά Αδάμου
Του Ηλία Προύφα

Ονοματοδοσία δύο αιθουσών στη μνήμη των Αντγων Ιωάννη Τζανιδάκη και Θωμά Αδάμου που έχασαν τη ζωή τους μαζί με δύο ακόμη συναδέλφους τους της Αεροπορίας Στρατού, πριν ένα χρόνο κατά την πτώση του μοιραίου ελικοπτέρου Χιούι στο Σαραντάπορο Ελασσόνας,  θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 19 Απριλίου 2018 στη Λάρισα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, μετά από πρόταση του Διοικητή 1ης Στρατιάς Αντγου Δημόκριτου Ζερβάκη και την έγκριση του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή, η αίθουσα τιμών που βρίσκεται εντός του χώρου του στρατηγείου θα ονομαστεί ''Αίθουσα Αντγου Ιωάννη Τζανιδάκη'', ενώ  το αμφιθέατρο του σχηματισμού θα πάρει το όνομα του πρώην Διευθυντή ΔΙΠΑ, Θωμά Αδάμου.

Μετά το τέλος της τελετής και περίπου στις 12 το μεσημέρι, το προσωπικό του σχηματισμού, οι αρχές της πόλης και της περιοχής, κάτοικοι και συγγενείς θα μεταβούν στο μνημείο των πεσόντων στο Σαραντάπορο, όπου θα τελεσθεί τρισάγιο στη μνήμη των 4 στελεχών.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες μας, ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει να παρευρεθούν εφόσον το πρόγραμμα και οι τελευταίες εξελίξεις στα Ελληνοτουρκικά τους το επιτρέψουν, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο ΑΝΥΕΘΑ Φώτης Κουβέλης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Αποστολάκης και ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.

Δείτε φωτό του kranosgr από την περυσινή τελετή αποκαλυπτηρίων του μνημείου των πεσόντων στο Σαραντάπορο κάνοντας κλικ ΕΔΩ
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ