2018-04-17 17:32:13
Φωτογραφία για Αποχωρεί ο Γκόμεζ από τον Ηρακλή Χαλκίδας!
O Ερνάντο Γκόμες έκλεισε με επεισοδιακό τρόπο την σεζόν στον Ηρακλή Χαλκίδας αλλά όπως δηλώνει είναι έτοιμος να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του μετά από μία δύσκολη μετεγχειρητική σεζόν σε ΠΑΟΚ και Ηρακλή Χαλκίδας «Τελειώνει ίσως η πιο δύσκολη σεζόν της καριέρας μου. Μία πολύ απαιτητική χρονιά που προτεραιότητα είχε η αποκατάσταση μετά την σοβαρή χειρουργική επέμβαση στον ώμο. Σήμερα είμαι χαρούμενος και ευτυχής διότι έβγαλα τη σεζόν χωρίς προβλήματα και υποτροπές και έχω επιστρέψει σε ένα αρκετά καλό επίπεδο. Μπορώ να πως ο ώμος μου είναι πάλι και εγώ είμαι πάλι δυνατός. Μέρα με τη μέρα ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση και είμαι πολύ ικανοποιημένος που πέτυχα κάτι πολύ δύσκολο», είπε ο 35χρονος Βενεζουελάνος διαγώνιος.

Ο Γκόμεζ ευχαρίστησε όσους τον βοήθησαν: 

 

«Ευχαριστώ πολύ τον Ηρακλή Χαλκίδας για την ευκαιρία που μου έδωσε αλλά κυρίως για την υποστήριξη όλους αυτούς τους μήνες. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον φυσιοθεραπευτή Δημήτρη Αυτοσμίδη και όλους τους συνεργάτες του για την σοβαρή δουλειά που έκαναν στην αποκατάσταση της υγείας μου. 

 

Ευχαριστώ τον Λάμπρο Δάνα για τις πολύτιμες συμβουλές και την βοήθεια που μου δίνει. Κυρίως ευχαριστώ την οικογένεια μου για τη μεγάλη υποστήριξη και θέλω να τους πως ένα μεγάλο ευχαριστώ. Τώρα είναι καιρός για λίγη ξεκούραση μέχρι να δούμε από που θα έρθει η επόμενη πρόκληση».
eviazoom
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ