2018-04-17 22:43:02
Φωτογραφία για ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Δεν φοβάμαι τίποτε και κανέναν -Βγάλτε τις κουκούλες και βγείτε στο ξέφωτο, με ανοιχτά μέτωπα αν τολμάτε!!!
ANAKOINΩΣΗ

         Τη Πέμπτη 19 Απριλίου 2018 συνεχίζουμε την ενημέρωση σας για δαπάνες που θα συζητηθούν. Αταλάντευτα και ανιδιοτελώς προσφέρουμε έγκυρη ενημέρωση στους συνδημότες μας και στους αναγνώστες των ενημερωτικών ιστοσελίδων και εφημερίδων που φιλοξενούν τα άρθρα μας.

          Κάποιοι άθλιοι συνεχίζουν να λένε και να γράφουν ότι άθλια αθλιότητα τους κατέβει στο κεφάλι εναντίον μου. Φορώντας τη κουκούλα της ανωνυμίας νομίζουν ότι δεν τους γνωρίζω. Κουκούλα φοράνε οι παρακρατικοί και οι προβοκάτορες. Και τους δύο τους έχω αντιμετωπίσει. Γνωρίζω τι πολιτικά και όχι μόνο ρετάλια είναι. 

        Αδυνατώντας να αντιμετωπίσουν τα αδιάσειστα στοιχεία που δημοσιεύω, πανικοβλημένοι μπροστά στην βέβαια πολιτική συντριβή που τους περιμένει καταφεύγουν σε μεθόδους λάσπης, συκοφαντίας, εκφοβισμού.

        Είναι η πολλοστή φορά που διακινούν σενάρια πολιτικής μου συνεργασίας με τη δεξιά. Φτιάχνουν στο μυαλό τους ότι συμμετέχω σε ίντριγκες, συνομωσίες εναντίον τους. Προσπαθούν τη πολιτική αντιπαράθεση να τη μετατρέψουν σε προσωπική αντιδικία. Κτυπούν λάθος πόρτα. Βγείτε στο ξέφωτο, με ανοιχτά μέτωπα αν τολμάτε. 


        Ακούτε ανθρωπάκια -τα οποία  σας ξέρω έναν προς ένα – ουδέποτε στο παρελθόν, ούτε στο παρόν και είναι σίγουρο δια βίου δεν συνεργάστηκα, ούτε συνεργάζομαι ούτε θα συνεργαστώ με τη δεξιά. Τελεία και παύλα.

        Ο ανιδιοτελής τούτος αγώνας γίνεται για το τόπο μας και τη Δημοκρατία. Μπορείτε να λέτε, να γράφετε, να απειλείτε. Ένα μόνο δεν θα μου κάνετε. Αυτό είναι να με εκβιάσετε. Ο λόγος είναι απλός. Είμαι καθαρός, ελεύθερος και χωρίς πολιτικά αφεντικά ή χρηματοδότες.

-Ψάξτε όπου θέλετε, ψάξτε ότι θέλετε. Μάταιος κόπος. 

-Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.

Έχετε κατά νού τα εξής: 

-Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος 

-Και ο ΘΕΟΣ ΒΛΕΠΕΙ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής

Μαθηματικός
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τι είναι η Β-Γλυκάνη;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τι είναι η Β-Γλυκάνη;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ