2018-04-18 10:29:05
Φωτογραφία για Δείτε πως είναι σήμερα στα 101 της, η Ολίβια Ντε Χάβιλαντ που έπαιξε στο θρυλικό «Όσα Παίρνει ο Άνεμος»
Η τελευταία εν ζωή ηθοποιός από το “Gone with the Wind”, η Olivia de Havilland, η οποία είναι σήμερα 101 ετών είχε μια επιτυχημένη καριέρα στο Χόλιγουντ. Η Havilland έχει βραβευθεί δυο φορές με όσκαρ και αποχώρησε από τη μεγάλη οθόνη πριν από τρεις περίπου δεκαετίες.

Η Olivia de Havilland, ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της Χρυσής Εποχής του Κλασσικού Χόλιγουντ, είναι το τελευταίο μέλος του cast από την βραβευμένη ταινία του 1939 “Όσα παίρνει ο άνεμος.”

Το «Όσα παίρνει ο άνεμος», είναι ένα αμερικανικό έπος του 1939 και απεικονίζει τις ζωές των Νοτιοαμερικανών κατά τη διάρκεια του εμφύλιου πολέμου το 1861. Σε αυτή την βραβευμένη ταινία, η de Havilland έπαιξε τη Melanie Wilkes, η οποία αγαπάει κρυφά τον Scarlett O’Hara.

Η 101χρονη ηθοποιός συμμετείχε σε περισσότερες από 50 ταινίες κατά τη διάρκεια της κινηματογραφικής της σταδιοδρομίας από το 1935 έως το 1988. Εκτός από το “Όσα παίρνει ο άνεμος,” επίσης, πρωταγωνίστησε στο “Ο λάκκος με τα φίδια,” το 1948, ενώ το πρώτο της βραβείο όσκαρ το πήρε στην ταινία “Δωσ’ μου πίσω το παιδί μου”, το 1946, και το δεύτερο στο “Η κληρονόμος,” το 1949.


Προτού γιορτάσει τα 101α γενέθλιά της στις αρχές του περασμένου μήνα, πήρε τον τιμητικό τίτλο της Dame που της απένειμε η βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ. Όντας ο μεγαλύτερος άνθρωπος που έλαβε ποτέ την τιμή, είπε στο περιοδικό People ότι είναι “εξαιρετικά υπερήφανη”.

“Είναι μεγάλη τιμή για μένα να λάβω αυτόν τον τίτλο καθώς προσεγγίζω τα 101α γενέθλιά μου, είναι το πιο ευχάριστο δώρο γενεθλίων,” δήλωσε η de Havilland.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ