2018-04-18 12:46:50
Φωτογραφία για Θα μείνω στο σπίτι του νιόπαντρου γιου μου με το ζόρι! Δεν αντέχω άλλο τη μοναξιά
Γεια σας, ονομάζομαι Ματίνα και είμαι μια γυναίκα 57 ετών! Πριν από 3 χρόνια έμεινα χήρα Αυτά τα χρόνια έμενα με τον μονάκριβο γιο μου, ο οποίος πριν από λίγους μήνες παντρεύτηκε και έφυγε από το σπίτι.

Το σπίτι που νοίκιασαν τα παιδιά είναι πολύ κοντά στο δικό μου και η αλήθεια είναι ότι τους επισκέπτομαι αρκετά συχνά, σχεδόν καθημερινά αλλά δεν είναι το ίδιο.

Η πλήξη και η μοναξιά με πνίγουν. Αφήστε που φοβάμαι κιόλας να μένω μόνη μου τόσα περιστατικά γίνονται καθημερινά!

Πλέον δεν έχω ποιον να φροντίσω, δεν έχω για ποιον να μαγειρέψω. Κάθομαι όλη τη μέρα μπροστά στη τηλεόραση, έχω μάθει απ’ έξω όλες τις εκπομπές!

Στην αρχή είχα συμφωνήσει στο ότι ο γιος μου και η νύφη μου θα μείνουν σε δικό τους σπίτι αλλά τώρα άλλαξα γνώμη.

Θέλω να έρθουν να μείνουν μαζί μου! Οι γονείς της νύφης μου δε μένουν στην Αθήνα, είναι μόνη της εδώ, οπότε σκέφτηκα πως θα ήταν καλή ιδέα για να τη βοηθάω κιόλας με τις δουλείες του σπιτιού.


Έκανα μια κουβέντα στο γιο μου αλλά εκείνος έχει διαφορετική άποψη από εμένα!

Ισχυρίζεται ότι σαν νιόπαντρο ζευγάρι θέλουν να μείνουν μόνη τους, να συνηθίζουν την καινούργια καθημερινότητα τους.

Μου είπε βέβαια όποτε θέλω να τους επισκέπτομαι αλλά δεν θέλει να μείνω μαζί τους. Λέει πως ούτε εκείνος ούτε η γυναίκα του θα νοιώθουν άνετα με εμένα στο σπίτι.

Δεν καταλαβαίνει όμως πόσο χρήσιμη θα τους είμαι! Πόσο θα τους βοηθάω με τις δουλειές και είδικά όταν αποκτήσουν παιδάκι!

Εγώ θα το κρατάω η νύφη μου εργάζεται πάρα πολλές ώρες!

Σκέφτομαι να κάνω μια συζήτηση με τη νύφη μου. Εκείνη είναι ντροπαλή και ήσυχη πιστεύω πως θα ντραπεί να μου πει όχι και θα την πείσω πιο εύκολα!

Δεν αντέχω άλλο τη μοναξιά! Θέλω να έχω κάποιον συντροφιά μου όλη μέρα! Πιστεύω πως το να πάω να μείνω με το γιο μου και τη νύφη μου είναι η καλύτερη λύση στο πρόβλημά μου!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ