2018-04-18 12:52:28
Φωτογραφία για Τρία μυστικά ομορφιάς που ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε
Κάθε φορά που διαβάζουμε συνεντεύξεις από επαγγελματίες μακιγιέρ που... δημιουργούν έργα τέχνης στα πρόσωπα των γυναικών που βάφουν, αποκωδικοποιούμε αυτά που μας ταιριάζουν. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Ένα μπλε αϊλάινερ. Σε στιλ David Lynch και Μπλε Βελούδο. Για αρχή. Για να τιθασεύσουμε το χρώμα και να αποφύγουμε την εμμονή με το μαύρο δοκιμάζοντας κάτι καινούργιο στα μάτια μας και στην ισορροπία των αποχρώσεων που ταιριάζουν στο δέρμα και στο χρώμα των ματιών μας. Δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι έντονο, μπορούμε απλώς να παίξουμε με φίνες γραμμές και να δούμε αν μας ικανοποιεί αυτό που βλέπουμε στον καθρέφτη. Γιατί δεν θέλουμε να θυμίζουμε κορίτσια από τη δεκαετία του '80 που έπαιζαν με τις μοβ σκιές της μαμάς Ροζ ή γαλάζιες σκιές. Κι αυτές ακόμη θέλουν προσοχή. Γιατί εδώ και χρόνια τις έχουμε υποτιμήσει, όταν ξέρουμε ότι μπορούμε να παίξουμε μαζί τους και να δημιουργήσουμε μικρά σύννεφα που αγκαλιάζουν το βλέμμα μας, για ένα φωτεινό στιλ που ταιριάζει πολύ στις Γαλλίδες, γιατί όχι και στις Ελληνίδες…


Έντονα χείλη με γυμνές βλεφαρίδες. Μια δοκιμή θα σας πείσει. Αλήθεια, έχετε προσπαθήσει ποτέ να δώσετε το τέλειο σχήμα στα χείλη και να αγνοήσετε εντελώς τα μάτια σας; Αν πιάσετε τα μαλλιά σε έναν χαλαρό κότσο, θα εντυπωσιαστείτε από το πόσο όμορφη μπορεί να είναι η ζωή, όταν παίζουμε με χρώμα και αποφασίζουμε εκ των προτέρων ότι η σημερινή μέρα θα είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στο πορτοκαλί ή το κόκκινο. Κι αν επιμένουμε στο μαύρο; Κι αύριο μέρα είναι.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κιμαδοπιτάκια
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κιμαδοπιτάκια
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ