2018-04-18 15:43:44
Φωτογραφία για Ηράκλειο: Απατεώνας με... φαντασία - Παρίστανε ακόμα και τον Διοικητή της ΕΥΠ
Θράσος και αστείρευτη φαντασία είχε ένας άνδρας που εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες στο Ηράκλειο και ο οποίος τελικά, συνελήφθη χθες από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης

Ασφάλειας που δούλεψαν την υπόθεση με επαγγελματικό τρόπο. Πρόκειται για έναν 46χρονο άνδρα που σύμφωνα με την αστυνομία, εμφανίζεται ως άεργος. Είχε βρει όμως τρόπο να βγάζει... το χαρτζιλίκι του και μάλιστα με το παραπάνω.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti ο 46χρονος προσέγγιζε ανυποψίαστους πολίτες παριστάνοντας τον Διοικητή της ΕΥΠ (!), το Διοικητή της Ασφάλειας Ηρακλείου αλλά πολλές φορές και υψηλόβαθμο αξιωματικό του Στρατού!

Σύμφωνα με τα όσα του αποδίδουν οι αστυνομικοί, ο 46χρονος υποσχόταν στους πολίτες διάφορα: διευκόλυνση σε δημόσιες υπηρεσίες, ελάφρυνση χρέους ακόμα και ακύρωση προστίμων και με τρον τρόπο αυτό τους αποσπούσε χρηματικά ποσά.

Αστυνομική πηγή ανέφερε ότι εξαπάτησε 5 πολίτες τα τελευταία 2,5 περίπου χρόνια με το χρηματικό ποσό που απέσπασε συνλικά όλο αυτό το διάστημα, να ξεπερνά τις 5.000 ευρώ. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατά τη διάρκεια του ελέγχου που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκε και μια στολή υψηλόβαθμου αξιωματικού του Στρατού, ένα κυνηγετικό όπλο καθώς και μια μεταλλική ράβδος.

ekriti.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ