2018-04-18 16:02:26
Φωτογραφία για Λαμία: Άγρια συμπλοκή με πολύ ξύλο στο κέντρο της πόλης
Η κατάσταση έχει ξεφύγει στην πλατεία Πάρκου, η οποία έχει μετατραπεί σε "γκέτο" παραβατικών ατόμων, και σε πιάτσα αγοραίου έρωτα Στα χέρια ήρθαν μέρα μεσημέρι στην πιο κεντρική πλατεία της Λαμίας, την πλατεία Πάρκου, άτομα Ρομά με χρήστες ναρκωτικών προφανώς μετά από διαφωνίες στις παράνομες συναλλαγές που εκτυλίσσονται καθημερινά στο σημείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ γύρω στη 1:30 το μεσημέρι της Τρίτης (17/4) έπεσε το «ξύλο της αρκούδας», με επαγγελματίες και θαμώνες της πλατείας να είναι για ακόμη μια φορά στο ίδιο έργο θεατές. «Η πλατεία έχει μετατραπεί σε "Καμηλόβρυση", φοβόμαστε να τη διασχίσουμε πολλές φορές. Τι άλλο πρέπει να γίνει για να τελειώσει αυτή η παρακμή;», μας έλεγε επαγγελματίας της πλατείας, που καθημερινά βιώνει απίστευτες καταστάσεις.

Με την εμφάνιση της αστυνομίας κάποιοι φρόντισαν να εξαφανιστούν, κάποιοι άλλοι όμως παρέμειναν στο σημείο και ζητούσαν και τα ρέστα επιδεικνύοντας προκλητική συμπεριφορά απέναντι στους αστυνομικούς.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στο παρελθόν, όταν Μεγάλο Σάββατο τότε κάποιοι Ρομά δε δίστασαν να επιτεθούν ακόμη και με ξύλα κατά των αστυνομικών.

Κυριολεκτικά η κατάσταση έχει ξεφύγει και αν δεν ληφθούν άμεσα δραστικά μέτρα τα αποτελέσματα θα είναι μη αναστρέψιμα.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ