2018-04-18 18:43:55
Φωτογραφία για Χανιά:Στο Νοσοκομείο με εγκαύματα 2 άτομα μετά από φωτιά σε φιάλη υγραερίου
Εφιαλτικές ώρες για ζευγάρι στο Καστέλι - Η 68χρονη φέρει σοβαρότερα εγκαύματα στα χέρια στην προσπάθειά της να σώσει τον  άντρα της - Συναγερμός από διαρροή υγραερίου

Στο Νοσοκομείο Χανίων, με εγκαύματα στα πρόσωπο και στα χέρια διεκομίσθησαν δύο ηλικιωμένοι ηλικίας 74 και 68 χρονών, έπειτα από την εκδήλωση φωτιάς σε αποθήκη με μελισσοκομικό εξοπλισμό, στο Καστέλι Κισάμου..

Η πυρκαγιά σύμφωνα με πληροφορίες ξέσπασε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, μετά από διαρροή υγραερίου ενώ χάρη στην επέμβαση των πυροσβεστών που έσπευσαν με 3 οχήματα και έξι πυροσβέστες απεφεύχθησαν τα χειρότερα, δηλαδή ενδεχόμενη έκρηξη.

Η 68χρονη γυναίκα φέρει σοβαρότερα εγκαύματα στα χέρια καθώς όταν αντιλήφθηκε τη φωτιά προσπάθησε να βγάλει έξω από την αποθήκη τον άντρα της, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

Στο τόπο του συμβάντος έσπευσαν πυροσβέστες, όπου κατάφεραν και έθεσαν υπό έλεγχο την πυρκαγιά καθώς και ασθενοφόρα για την μεταφορά του ζευγαριού στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα εγκαύματα που υπέστησαν οι δύο τραυματίες είναι α' και β' βαθμού και η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ