2018-04-18 22:25:26
Φωτογραφία για Καταδικάζει η ΚΕΘΑ τα επεισόδια στο άγαλμα Τρούμαν
Η ΚΕΘΑ καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την άγρια επιχείρηση καταστολής που έγινε τη Δευτέρα 16/4/2018, απέναντι σε μαθητές, φοιτητές και άλλους νεολαίους που διαδήλωναν ενάντια

στην ιμπεριαλιστική επέμβαση σε βάρος της Συρίας.

Το μένος των δυνάμεων καταστολής απέναντι στους διαδηλωτές εξαντλήθηκε όταν αυτοί προσπάθησαν να αποκαθηλώσουν το άγαλμα του Τρούμαν, που διέταξε την ρίψη της ατομικής βόμβας εναντίον της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι. Αποτέλεσμα της ασυνήθιστα σφοδρής επίθεσης ήταν διαδηλωτές να βρεθούν στα νοσοκομεία με σοβαρά τραύματα, άλλοι να συλληφθούν και να σταλούν στο αυτόφωρο.

Οι δυνάμεις καταστολής δεν έδρασαν μόνοι τους! Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έδωσε τις ανάλογες εντολές! Δεν της αρκεί ότι είναι συνένοχος με τους φονιάδες που διαπράττουν ένα έγκλημα διαρκείας στη Συρία. Δεν της αρκεί ότι, με την όλο και πιο βαθιά εμπλοκή της χώρας στους αμερικανο-νατοϊκούς σχεδιασμούς, εκθέτει το λαό μας σε τεράστιους κινδύνους. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, συνεχίζοντας να βαδίζει στο πρωθυπουργικό «δόγμα» περί διαβολικού Τραμπ, «που όμως είναι για το καλό», κτυπάει βάναυσα  αυτούς που διαδηλώνουν την αντίθεσή τους σ΄ αυτές τις κυβερνητικές επιλογές.


Η χθεσινή κυβερνητική στάση απέναντι στους νεαρούς διαδηλωτές, ήρθε να διαδεχθεί την επιβολή πειθαρχικών ποινών φυλακίσεως στον φαντάρο - ομιλητή σε παλαιότερη, ανάλογη αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση στο Σύνταγμα. Στην περίπτωση αυτή, έχουμε την τιμωρία ενός επίσης νέου ανθρώπου, που μίλησε για το πατριωτικό καθήκον της υπεράσπισης των συνόρων, δηλώνοντας όμως αντίθετος με την εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας εκτός συνόρων.

Αυτός είναι λοιπόν ο απαράδεκτος τρόπος με τον οποίο η κυβέρνηση αντιμετωπίζει την αντιιμπεριαλιστική δράση ειδικά των νέων ανθρώπων: ΑΓΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ!

Η ΚΕΘΑ συμπαραστέκεται στους διωκόμενους νέους αντιιμπεριαλιστές και καλεί τους αποστράτους να καταδικάσουν μαζί της, την κυβερνητική πολιτική και πρακτική, συμμετέχοντας στα συλλαλητήρια που οργανώνονται!!

17/4/2018

Η Γραμματεία της

Κίνησης για την Εθνική Άμυνα (ΚΕΘΑ)
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ