2018-04-18 22:44:46
Φωτογραφία για Γιατί οι παντρεμένες γυναίκες φλερτάρουν;
Όταν μια γυναίκα είναι αδέσμευτη είναι φυσιολογικό να φλερτάρει προκειμένου να δείξει σε ένα άτομο ότι την ενδιαφέρει ερ ωτικά. Ως εκ τούτου όταν μια γυναίκα παντρεύεται θεωρητικά παύει να φλερτάρει.Ενώ για πολλές γυναίκες η βέρα στο δεξί είναι εμπόδιο στο φλερτ, για κάποιες άλλες, δεν είναι. Αν και μπορεί να φαίνεται περίεργο το φλερτ κατά τη διάρκεια που μια γυναίκα είναι παντρεμένη – ή ίσως ακόμη να είναι και λάθος – μια σειρά από βιολογικούς και συναισθηματικούς λόγους εξηγούν γιατί μερικές παντρεμένες γυναίκες δεν εγκαταλείπουν ποτέ το φλερτ.

Δυσαρέσκεια

Ενώ φαίνεται λογικό οι γυναίκες που φλερτάρουν να είναι δυσαρεστημένες από το γάμο τους, όπως αναφέρει το περιοδικό “Time Magazine”, αυτό δεν είναι απαραίτητα αληθές. Πολλές γυναίκες παραδέχτηκαν ότι είναι ευτυχισμένες στο γάμο τους και ότι το φλερτ, δεν μεταφράζεται ως επιθυμία να αφήσουν το γάμο τους. Απλά όπως οι ίδιες είπαν, δεν μπορούσαν να αντισταθούν σε αυτή την αίσθηση που προκαλεί το φλερτ.


Βιολογική Ανταπόκριση

Σύμφωνα με το Time Magazine, το φλερτ είναι βιολογικής φύσης που σχετίζεται με την αναπαραγωγή του ανθρώπινου είδους. Αυτή λοιπόν η πρωταρχική παρόρμηση είναι δύσκολο να επαναπρογραμματιστεί. Έτσι ενώ οι παντρεμένες γυναίκες έχουν βρει συζύγους, εξακολουθούν να έχουν μια ενστικτώδη επιθυμία να δείχνουν διαθέσιμες.

Συντροφικό ενδιαφέρον

Η πλήξη είναι συνήθως το συναίσθημα που οδηγεί στο φλερτ. Όπως αναφέρθηκε από το περιοδικό Psychology Today, όταν οι γυναίκες αισθάνονται ότι έχουν ανακαλύψει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν για τον σύντροφό τους, συχνά θέλουν να φλερτάρουν με κάποιον με τον οποίο είναι λιγότερο εξοικειωμένες. Για να διατηρήσει λοιπόν ένα ζευγάρι το φλερτ στη σχέση του, θα πρέπει και ο άνδρας και η γυναίκα να διατηρήσουν το μυστήριο και τον ενθουσιασμό στη σχέση αυτή. Αν αυτά τα στοιχεία της ίντριγκας μπορούν να διατηρηθούν, πιθανότατα δεν θα προκύψουν επιθυμίες φλερτ ούτε από τη μια πλευρά ούτε από την άλλη. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ