2018-04-19 06:44:25
Φωτογραφία για Κουβέλης: Απαραίτητο το έργο και η προσφορά της ΣΕΘΑ στην αμυντική θωράκιση της χώρας
«Η αμυντική θωράκιση κάθε χώρας δεν έχει άμεση συνάρτηση μόνο με τις Ένοπλες Δυνάμεις άλλα και με την εξειδίκευση και κατάρτιση του προσωπικού της που στελεχώνει τις αρμόδιες υπηρεσίες της» επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης, στον χαιρετισμό του με την ευκαιρία της σημερινής τελετής αποφοίτησης των σπουδαστών της 70ής εκπαιδευτικής σειράς της Σχολής Εθνικής Άμυνας.

Παράλληλα, παρατήρησε ότι «η συνεκπαίδευση που πραγματοποιείται στη Σχολή Εθνικής Άμυνας συνεισφέρει αφενός στην απόκτηση κοινής αντίληψης μεταξύ στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και αυτών του ευρύτερου δημόσιου τομέα στις σύγχρονες προκλήσεις και προβληματισμούς της διεθνούς σκηνής και αφετέρου συμβάλλει περαιτέρω στην ενδυνάμωση της φιλίας με άλλα κράτη, αφού έχουμε τη χαρά να παρέχουμε εκπαίδευση σε αλλοδαπούς αξιωματικούς».

Τέλος, ο κ. Κουβέλης σχολίασε ότι «η συνεργασία της Σχολής τόσο με το Τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου, όσο και με το Πανεπιστήμιο του Plymouth μέσω Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών, έχει αναβαθμίσει σημαντικά το επίπεδο της παρεχόμενης επιμόρφωσης της Σχολής Εθνικής Άμυνας».

ΠΗΓΗ: https://www.stratiotikos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ