2018-04-19 08:00:43
Φωτογραφία για 7 φράσεις που κάθε άντρας λατρεύει να ακούει από την κοπέλα του!
Σε όποιο στάδιο της σχέσης κι αν βρίσκεστε, είτε είστε στην αρχή της είτε είστε ήδη δυο χρόνια μαζί, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν αλλάζουν ποτέ, όπως η ανάγκη να νιώθει κάποιος ελκυστικός, απαραίτητος και πως ο/η σύντροφος του τον εκτιμάει το ίδιο με πριν.

Δεν είναι λοιπόν μόνο οι γυναίκες που έχουν αυτήν την ανάγκη, αλλά κι οι άντρες επίσης, όσο σκληροί κι αν το παίζουν. Παρακάτω, θα βρεις 7 πράγματα που οι άντρες αγαπούν να ακούνε, ακόμα κι αν δεν το παραδέχονται οι ίδιοι, σε οποιαδήποτε φάση της ερωτικής σας ζωής βρίσκεστε:

«Δείχνεις υπέροχος!»

Όπως οι γυναίκες έχουν τις ανασφάλειες τους, έτσι κι οι άντρες. Μπορεί λοιπόν πολλές φορές να μην το δείχνουν, αλλά σίγουρα αναρωτιούνται εάν τα μαλλιά τους πηγαίνουν καλύτερα πάνω ή κάτω, εάν το πουκάμισο τους πηγαίνει καλύτερα μέσα ή έξω από το παντελόνι, εάν η κοιλιά τους πετάει από τη ζώνη ή στην τελική, εάν έκαναν σωστή επιλογή ρούχων. Επομένως, εάν τον βλέπεις να ετοιμάζεται ή όταν συναντηθείτε, φρόντισε να του κάνεις ένα όμορφο κομπλιμέντο για την εμφάνιση του (ακόμα κι αν του έχεις διαλέξει εσύ τα ρούχα) και μην περιμένεις εκείνον να σου κάνει πρώτος.


«Μου αρέσει όταν ____ !» (πρόσθεσε την αγαπημένη σου κίνηση)

Η συγκεκριμένη φράση σίγουρα θα ωφελήσει τόσο εκείνον όσο κι εσένα την ίδια. Εάν δεν του επισημαίνεις ποτέ τι είναι αυτό που σου αρέσει περισσότερο, τότε είναι σαν να τον αφήνεις να βαδίζει στα τυφλά. Επιπλέον, όταν δεν του τονίζεις πόσο σου άρεσε κάτι που έκανε είναι αρκετά πιθανό να νομίζει πως τελικά ...δε σου αρέσει! Γι' αυτό την επόμενη φορά που θα σου τρίψει την πλάτη, θα σου χαϊδέψει τα μαλλιά ή θα σε φιλήσει στο λαιμό, πες του πως σου αρέσει όταν το κάνει αυτό. Και φυσικά, όσο περισσότερο του το λες, τόσο πιο συχνά θα το κάνει και τόσο πιο καλύτερος θα γίνεται!

«Μου αρέσει το/τα _____ σου!» (πρόσθεσε το αγαπημένο σου σημείο στο σώμα του)

Μπορεί λοιπόν το «δείχνεις υπέροχος/όμορφος/ωραίος» να του ανεβάζει την αυτοπεποίθηση, όταν όμως γίνεσαι ακόμα πιο συγκεκριμένη και του τονίζεις ποιο είναι το αγαπημένο σου σημείο στο σώμα του, τότε απλά έχει έναν παραπάνω λόγο για να χαμογελάει για το υπόλοιπο της ημέρας (εκτός από το γεγονός ότι σε έχει δίπλα του)! Είτε αυτό είναι το θεληματικό του πηγούνι, είτε τα μάτια του, είτε τα γυμνασμένα μπράτσα του. Οι άντρες είναι ευαίσθητοι σχετικά με τα ανδροπρεπή χαρακτηριστικά τους, από τη μια είναι περήφανοι γι' αυτά, από την άλλη έχουν και τις αμφιβολίες τους. Είναι λεπτό το θέμα. Επομένως θέλουν να ξέρουν πως τα χαρακτηριστικά αυτά είναι ελκυστικά για εσένα και τα θαυμάζεις. Κι ένα από αυτά τα σημεία του σώματος του που θα συμπληρώσει σωστά τη φράση είναι το ξέρεις-ποιο ...ψέματα δε θα πω!

«Έχεις δίκιο!»

Και ποιος δε θέλει να ακούει αυτή τη φράση; Σε όλους μας αρέσει να έχουμε δίκιο, συμπεριλαμβανομένων και των αντρών. Και κάποιες φορές έχουν όντως δίκιο, όχι τόσες φορές όσες νομίζουν, άλλα έχουν. Όταν λοιπόν το αγόρι σου έχει δίκιο είναι καλό του το λες από το να ψάχνεις χαζές δικαιολογίες που μπορούν να κάνουν τα πράγματα ακόμα χειρότερα εάν μαλώνετε. Σίγουρα εκείνη την στιγμή σε κάνει να νιώθεις κάπως αφελής, αλλά στην πραγματικότητα άξιζε που έριξες τον εγωισμό σου και αναγνώρισες πως τελικά τα επιχειρήματα του ήταν σωστά. Μια τέτοια φράση θα τον κάνει να νιώσει καλά, αλλά ταυτόχρονα θα κάνει καλό και στη σχέση σας, αφού δείχνοντας του πως μπορείς να παραδεχτείς πότε έχεις λάθος θα βοηθήσει να αντιμετωπίζονται πιο ψύχραιμα μελλοντικές διαφωνίες.

«Θα με βοηθήσεις με *αυτό*;»

Το να ζητάς τη βοήθεια του είτε για «αντρικές δουλειές» όπως αλλαγή λάμπας, βίδωμα - ξεβίδωμα, βρύση που στάζει, βαζάκια που δεν ανοίγουν είτε για να σου κουβαλήσει κάτι πολύ βαρύ (ναι, ακόμα και τη βαλίτσα) είτε για να σου πιάσει κάτι που δε φτάνεις, στιγμιαία τονίζει το ηθικό του, ακόμα κι αν μερικές φορές σε αποπαίρνει επειδή βαριέται. Μπορεί η κοινωνία μας να εξελίσσεται συνέχεια, όμως οι άντρες θέλουν να αισθάνονται αρσενικά με τον κλασικό παραδοσιακό τρόπο. Έτσι, με το να βοηθούν τις γυναίκες σε απλές καθημερινές δουλειές τους κάνει να αισθάνονται ευγενικοί και πολύ μάτσο (να ούμε). Ντάξει δε σου λέω να του ζητάς κάθε τρεις και λίγο κι από μια χάρη για κάτι που μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις και μόνη σου, άλλα όποτε χρειάζεσαι όντως βοήθεια, μην ξεχνάς να του το λες. Θα χαρεί να σε βοηθήσει!

«Όχι, δε θα γίνεις καραφλός!»

Ώρες ώρες απορώ γιατί όταν στεναχωριέμαι που μαδάω, πατέρας, κολλητός κι όλα τα αγόρια που γνωρίζω με κοροϊδεύουν κι όταν οι ίδιοι κοιτάζονται στον καθρέφτη τσεκάρουν και την παραμικρή τρίχα της κεφαλής τους εάν είναι στη θέση της. Σε γενικές γραμμές, η τριχόπτωση είναι ένας από τους μεγαλύτερους εφιάλτες των αντρών, καθώς μαζί με τα μαλλιά τους, χάνουν και την ψυχραιμία τους. Το 25% των αντρών, λοιπόν, αρχίζει να χάνει τα μαλλιά του πριν την ηλικία των 21, ενώ μέχρι τα 35 το 66% του αντρικού πληθυσμού θα σημειώνει έναν μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό απώλειας μαλλιών. Επομένως, η συγκεκριμένη ανησυχία δε θα φύγει ποτέ από το μυαλό του! Έτσι, ακόμα κι αν έχει χάσει μερικές τρίχες, επιβεβαίωσε τον πως όλα είναι μια χαρά κι ότι δεν πρόκειται να γίνει καραφλός. Είναι ισοδύναμο με το δικό μας «Αγάπη μου, αυτό το παντελόνι με παχαίνει;» - «Όχι, μωρό μου! Σε καμία περίπτωση», αυτό ακριβώς!

«Αυτή εκεί μόλις σε κοίταξε!»

Αυτή η φράση μπορεί να ανεβάζει την αυτοπεποίθηση του (ποιος άνθρωπος δε χαίρεται όταν ακούει πως κάποιος άλλος τον πρόσεξε;!), εξαρτάται βέβαια όμως από τον τρόπο που θα την πεις. Λέγοντας την λοιπόν με ήρεμο τρόπο και περιπαιχτικά, πέρα από το γεγονός ότι του λες πως μια άλλη γυναίκα τον κοίταξε, του δείχνεις πως του έχεις εμπιστοσύνη και δε φοβάσαι ούτε ζηλεύεις πως θα παρασυρθεί και θα φύγει τρέχοντας αγκαλιά με ...την άλλη. Τώρα εάν ο δικός σου αρχίζει να την κοιτάζει και να ανταλλάζουν βλέμματα, τότε περνάμε σε άλλη κατηγορία, φιλενάδα ...σ' αυτή που πρέπει να φύγεις τρέχοντας εσύ για να εξασφαλίσεις την ψυχική σου ηρεμία!

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ