2018-04-19 09:23:52
Φωτογραφία για Η Acer ανακοινώνει το gaming laptop Nitro 5
Η Acer ανακοίνωσε την προσθήκη του Nitro 5 στη gaming σειρά της, προσφέροντας στους casual gamers δυνατότητα επιλογής ανάμεσα στους επεξεργαστές 8ης γενιάς Intel Core i7 και Intel Core i7+.Χάρη στη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε επεξεργαστές έως και 8ης γενιάς όπως ο Intel Core i7 και ο Intel Core i7+, ο νέος Nitro 5 των 15 ιντσών προσφέρει βελτιωμένη ταχύτητα και υψηλή απόδοση για την απόλυτη online μάχη. 

Ο νέος Acer Nitro 5 έρχεται με έως και 8ης γενιάς επεξεργαστή καθώς υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα στους Intel Core i7 και Intel Core i7+. Διαθέτει βελτιωμένο six-core design, δίνοντας έμφαση στις premium επιδόσεις έτσι ώστε οι χρήστες να μη χάνουν ούτε στιγμή από τη δράση, με τη μνήμη Intel Optane να βελτιώνει τους χρόνους απόκρισης και φόρτωσης. Για την καλύτερη απόδοση εικόνας είναι εξοπλισμένος με γραφικά NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti με δυναμικό φωτισμό, βοηθώντας τους gamers να εντοπίσουν τον εχθρό τους ακόμα και στην πιο σκοτεινή κρυψώνα. Επιπλέον, οι χρήστες έχουν στη διάθεσή τους έως και 512 GB για αποθήκευση εφαρμογών και παιχνιδιών στη NVMe PCIe solid-state μνήμη, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα και ταχύτερη εκκίνηση. 


Ο Nitro 5 είναι εξοπλισμένος με μνήμη DDR4 έως και 32GB, η οποία απασχολεί 20% λιγότερη ισχύ συγκριτικά με την DDR3. Τέλος, η εφαρμογή NitroSense της Acer καταγράφει την κατάσταση των CPU/GPU ενώ η τεχνολογία CoolBoost προσαρμόζει την ψύξη για την επίτευξη άριστης επίδοσης. Ο Nitro 5 διαθέτει εκλεπτυσμένο styling, με κομψό laser texturing και κόκκινο ματ μεντεσέ συνδυασμένο με το φουτουριστικό design του φωτιζόμενου πληκτρολογίου, που συμπληρώνεται από την Full HD IPS οθόνη 15.6 ιντσών για ιδιαίτερα λεπτομερείς εικόνες. Παράλληλα, η μπροστινή HD web camera επιτρέπει στους gamers να καθορίσουν τη στρατηγική της ομάδας τους και να πανηγυρίσουν όλοι μαζί τη νίκη τους. 

Το Mixer επιτυγχάνει την εύκολη αναμετάδοση των παιχνιδιών απευθείας από το Game bar στα Windows 10 απλά με το πάτημα του Windows plus G πλήκτρου. Καθώς τα audio υψηλής ποιότητας αποτελούν αναπόσπαστο στοιχείο του gaming, το Dolby Audio Premium και η τεχνολογία TrueHarmony της Acer παρέχουν την τέλεια ακουστική στους gamers. Ο Nitro 5 διαθέτει ασύρματη συνδεσιμότητα Intel Wireless-AC 9560 2×2 802.11ac για ταχύτατο gaming, streaming και conferencing εμπειρία. Τέλος, συμπεριλαμβάνεται μια πληθώρα θυρών όπως η USB Type-C, η HDMI 2.0 και η Gigabit Ethernet.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ