2018-04-19 09:37:43
Φωτογραφία για Η δασκάλα που έκανε άγριο σ...ξ με τον μαθητή της αθωώθηκε και έβαλε τα κλάματα
Ο μαθητής της παραδέχθηκε πως όλο αυτό αποτελεί «φαντασίωση κάθε μαθητή» αλλά μέχρι ένα σημείο Αίσιο τέλος είχε η... περιπέτεια της Deborah Lowe, η οποία αντιμετώπιζε 5 κατηγορίες σχετικά με την σ...ξουαλική αποπλάνηση ανηλίκου.

Το κουβάρι της συγκεκριμένης ιστορίας είχε αρχίσει να ξετυλίγεται πριν από καιρό, όταν η μητέρα του πιτσιρικά βρήκε μία κάρτα από την 54χρονη δασκάλα, η οποία τελείωνε με την αφιέρωση «η τσ*ύλ@ σου».

Έκτοτε οι έρευνες των αρχών έφεραν στην επιφάνεια διάφορες... πικάντικες λεπτομέρειες σχετικά με την ένταση της σ...ξουαλικής επαφής που πολλές φορές είχαν ως αποτέλεσμα η πρώην αεροσυνοδός να είναι ματωμένη από δική της επιθυμία.

Στο δικαστήριο, το οποίο κράτησε για 7 ημέρες, ο νεαρός παραδέχθηκε πως το όλο σκηνικό αποτελεί την φαντασίωση κάθε μαθητή, όμως από ένα σημείο και μετά άρχισε να την τρομάζει λόγω της εμμονής που είχε αποκτήσει η Deborah Lowe μαζί του.

Η ίδια προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας οτι είχε 9 χρόνια να κάνει σ...ξ και πως η τεράστια προσοχή που της έδινε ο μαθητής, την έκαναν να νιώθει κολακευμένη. Περίμενε όμως να τελειώσει το σχολείο, κλείνοντας τα 17 προκειμένου να προχωρήσει περισσότερο.

Κάτι που το δικαστήριο το δέχθηκε για αυτό και αθώωσε την 54χρονη, η οποία έβαλε τα κλάματα.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ