2018-04-19 11:00:35
Φωτογραφία για Αντιπρόεδρος ΠΟΑΣΥ: Αστυνομικοί που τρώνε ξύλο και αποδεκατισμένες διμοιρίες


Για αστυνομικούς που «τρώνε ξύλο» από διαδηλωτές κάνει λόγο σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Θεόφιλος Παπαδάκης.

Μάλιστα, τονίζει ότι η Αστυνομία πρέπει να ξεφύγει από “το κακώς εννοούμενο «αμυντικό δόγμα» ενώ επισημαίνει πως “το προσωπικό πρέπει επιτέλους ενισχυθεί και να τηρούνται οι όροι αφού, αυτά που έγιναν με διμοιρίες ΥΜΕΤ Θεσσαλονίκης το τελευταίο χρονικό διάστημα στους πλειστηριασμούς και στο προξενείο ΗΠΑ είναι απαράδεκτα και δυστυχώς η ηγεσία, όπως αποδεικνύεται, κάνει λανθασμένες εκτιμήσεις”.

Μάλιστα αναφερόμενος στο περιστατικό ξυλοδαρμού αστυνομικού σε εμπορικό κέντρο δίπλα στο αμερικανικό προξενείο, από διαδηλωτή επισημαίνει:

«Οι διμοιρίες πρέπει να απαρτίζονται από 25 άτομα και εκείνη τη στιγμή, απαρτιζόταν από 8-10 άτομα της ΥΜΕΤ. Ο διαδηλωτής χτυπούσε το συνάδελφο, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στα μάτια του, μετά το περιστατικό» και προσθέτει:


«Παράτυπα έγινε, αυτό που έγινε. Κακώς δεν έγινε σύλληψη. Έπρεπε να γίνει, αυτεπάγγελτα». Μάλιστα, υπογράμμισε πως «Θα πρέπει να υποβληθούν μαζικές αγωγές για την αποζημίωση του συναδέλφου και προς την ηγεσία της Αστυνομίας, στη Θεσσαλονίκη».

Αναφέρθηκε δε και σε άλλο ένα περιστατικό ξυλοδαρμού αστυνομικών στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια των επεισοδίων κατά των πλειστηριασμών στο κέντρο της πόλης.

«Στη Θεσσαλονίκη οι διμοιρίες τρώνε ξύλο. Κάτι δε γίνεται σωστά. Οι συνάδελφοί μου είναι αγανακτισμένοι. Πρέπει να σταματήσει αυτή η απαράδεκτη κατάσταση».

alphafreepress.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ