2018-04-19 12:30:27
Φωτογραφία για Βέβαιος ότι ο Άλκης Κούρκουλος θα κάνει μεγάλη καριέρα, 20χρονος που παρακολουθεί για πρώτη φορά το Λόγω Τιμής
Εντυπωσιασμένος από τις υποκριτικές ικανότητες του Άλκη Κούρκουλου δηλώνει τις τελευταίες ημέρες ο Μανώλης Δ., ο οποίος αποφάσισε για πρώτη φορά να συνδέσει την κεραία της τηλεόρασής του.

Ο 20χρονος φοιτητής ηλεκτρονικών υπολογιστών, έπεσε πάνω στο "Λόγω Τιμής", τη σειρά του 1996 της Μιρέλλας Παπαοικονόμου και θαμπώθηκε από το σπάνιο ταλέντο του 51χρονου σήμερα ηθοποιού. "Τρομερή περίπτωση, έχει πάρει από τον πατέρα του. Να δείτε που αυτός θα φτάσει ψηλά", τόνισε ο νεαρός και συνέχισε στον ίδιο τόνο, δίχως να μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του:

"Θα ξεφύγει από τα ελληνικά σύνορα, δεν υπάρχει περίπτωση. Θα κάνει μεγάλη καριέρα έξω, ίσως μας φέρει και Όσκαρ. Το σίριαλ αυτό είναι μόνο η αρχή. Αν μπορεί με τόσο παλιακή εικόνα να δείχνει τόσο καλός, σκεφτείτε τι θα κάνει με τα ξένα και ακριβά μέσα. Ανυπομονώ να δω την επόμενη δουλειά του".

Το "Κουλούρι" σκέφτηκε να αποκαλύψει στον Μανώλη την αλήθεια, όμως στεναχωρήθηκε και αποφάσισε να συμφωνήσει, πλέκοντας το εγκώμιο του "ψηλού»"

Άρθρο / tokoulouri
olalathos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ