2018-04-19 17:27:46
Φωτογραφία για Στο δήμαρχο Αγίου Νικολάου για το Διοικητήριο Σωμάτων Ασφαλείας


Η ολοκλήρωση της διαδικασίας για την παραχώρηση ακινήτου με στόχο την δημιουργία: 

"Διοικητηρίου Σωμάτων Ασφαλείας", σε οικόπεδο που ήδη έχει εξευρεθεί με την συνδρομή του Δήμου Αγίου Νικολάου, καθώς και ζητήματα που σχετίζονται με το κομμάτι της πολιτικής προστασίας συζητήθηκαν μεταξύ άλλων, στην συνάντηση που είχε σήμερα ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός με το Υποστράτηγο του Πυροσβεστικού Σώματος- επιχειρησιακό Συντονιστή Νοτίου Ελλάδος κ. Κων/νο Γιόβα.

"Γίνεται απολύτως κατανοητό - δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου- λίγο μετά το πέρας της παραπάνω συνάντησης ότι  η συνεργασία του δήμου με την Πυροσβεστική Υπηρεσία είναι αρκούντως ικανοποιητική.

Σε ότι αφορά την δρομολόγηση της διαδικασίας για την παραχώρηση ακινήτου που θα χρησιμεύσει στο εξής, για την δημιουργία, "Διοικητηρίου Σωμάτων Ασφαλείας", θεωρούμε ότι, μέχρι τέλος καλοκαιριού ή στις αρχές του Φθινοπώρου θα έχει ολοκληρωθεί η υπογραφή του σχετικού συμβολαίου - εκκρεμότητα - που υπάρχει ήδη από την δεκαετία του '80.

Στην παραπάνω συνάντηση συμμετείχαν ο Γενικός Περιφερειακός Δ/ντης Π.Υ Κρήτης κ. Μαραγκάκης Κων/νος, ο Υποστρ. κ. Αρχαύλης Παναγιώτης καθώς και ο Υ/της της Π.Υ Αγίου Νικολάου κ. Γεροδήμος Κων/νος.
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ