2018-04-20 01:27:14
Φωτογραφία για Εξεταστική για την Υγεία: Μάρτυρες πάνε- έρχονται, πραγματογνώμονες παραιτούνται, άλλοι μιλούν για εκβιασμό…
Από Μαρία Τσιλιμιγκάκη - IATROPEDIA

Αναστάτωση επικρατεί το τελευταίο διάστημα στην Εξεταστική για την Υγεία που έχει συσταθεί στη Βουλή για να εξετάσει καταγγελίες για σκάνδαλα στο ΚΕΕΛΠΝΟ και αλλού. Ελπίδα όλων, να εντοπιστούν πραγματικοί ένοχοι και να φύγει το σύννεφο υποψίας και αρνητισμού πάνω από το χώρο της Υγείας.

Η Επιτροπή της Βουλής για τα σκάνδαλα στην Υγεία αποφάσισε τη 2μηνη παράταση των εργασιών της. Και όχι μόνον αυτό. Τα μέλη της αποφάσισαν την αντικατάσταση του δεύτερου πραγματογνώμονα που θα ερευνήσει τις καταγγελίες του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη για τα χρήματα που υπαινίσσεται ότι έχουν υπεξαιρεθεί από τα ταμεία του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Βασικά η απόφαση προβλέπει ότι οι εργασίες της παρατείνονται έως τις 20 Ιουνίου.

Και καθώς ο ένας εκ των δύο πραγματογνωμόνων που θα διερευνούσε τις καταγγελίες Πολάκη, ενημέρωσε ότι έχει κώλυμα, αποφασίστηκε η αντικατάστασή του, και με πρόταση της κ. Εύης Χριστοφιλοπούλου, εισηγήτριας του Κινήματος Αλλαγής, θα οριστεί ακόμη ένας πραγματογνώμονας.

Για μαρτυρία στην Εξεταστική Επιτροπή θα κληθεί επίσης η πρόεδρος του ΕΟΦ, Κατερίνα Αντωνίου, οι οποία θα μιλήσει περίθεσμικών θεμάτων. Ενώ παράλληλα δεν έγινε δεκτό αίτημα της Αντιπολίτευσης, (ΝΔ, Κίνημα Αλλαγής και Ποτάμι) να κληθούν πάλι στην Επιτροπή μάρτυρες οι οποίοι ενώ έχουν καταθέσει, κατήγγειλαν εκ των υστέρων ότι τους εκφόβισαν και εκβίασαν από την πολιτική ηγεσία του ΚΕΕΛΠΝΟ!
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ