2018-04-20 07:03:31
Φωτογραφία για Δολοφονία Βαρώνου της Νύχτας στους Αγίους Αναργύρους - Ποιος θα είναι ο επόμενος
Βολίδες από πυροβόλο όπλο δέχθηκε λίγο μετά τις εννέα και μισή στη διαστάυρωση τής Τριπόλεως με την Πεισιστράτους, στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, ένα από τα πιο ηχηρά

ονόματα στον κόσμο της νύχτας. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για τον Γιώργο Λίτσα, που επί σειρά ετών ήταν ο βασικότερος συνεργάτης του Βασίλη Γρίβα, ο οποίος δολοφονήθηκε έξω από δημοτικό σχολείο στον Γέρακα, όταν άφησε το γιο του, αλλά για άγνωστο λόγο συγκρούσθηκαν και διάλεξαν ξεχωριστούς δρόμους.

Μετά τη δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου, επικρατεί πλέον θρίλερ και μυστήριο στον κόσμο της νύχτας, καθώς κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει τις ισορροπίες και τις συμμαχίες, που έχουν σχηματιστεί.

Από τη στιγμή, που ο Βασίλης Στεφανάκος έπεσε νεκρός, υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ εξέφραζαν την ανησυχία τους για έναν "πόλεμο" μεταξύ των νονών, καθώς ο Βασίλης Στεφανάκος είχε κερδίσει τον σεβασμό τους και όσο ήταν εν ζωή είχε διαμορφωθεί ένα περιβάλλον ισορροπιών.

Πληροφορίες του bloko.gr αναφέρουν ότι υπάρχουν ακόμα συμβόλαια και προγραφές για δύο άτομα, για τα οποία η αστυνομία έχει ενεργοποιήσει έναν μηχανισμό μέσω παρακολουθήσεων τηλεφώνων και προσώπων, προκειμένου να αποτρέψει το μακελειό.
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ