2018-04-20 08:45:14
Φωτογραφία για Συγκινητικό: 76χρονη στη Σιβηρία κάνει καθημερινά πατινάζ πάνω στο πάγο σε για να ταΐζει ζώα
Η 76χρονη Λιούμποβ Μαρεκόνταβα από τη Σιβηρία, δεν είναι μια συνηθισμένη συνταξιούχος Παρά την ηλικία της, κατορθώνει όχι μόνο να αντέχει τον παγωμένο καιρό αλλά τραβά την προσοχή για τη δεξιότητά της στο πατινάζ. Η Λιούμποβ έμαθε να κάνει πατινάζ από όταν ήταν 7 ετών και τώρα περνά τις ημέρες της κάνοντας πατινάζ σε μια από τις βαθύτερες λίμνες του κόσμου, τη Βαϊκάλη.

Η συνταξιούχος μηχανικός τεχνολογίας, ζει σε ένα μικρό σπίτι και φροντίζει τα αγαπημένα ζώα της που αποτελούνται από σκύλους, γάτες, κότες, κόκορες, μοσχάρια, ταύρους και αγελάδες. Ξυπνάει στις 5.30 το πρωί για να ταΐσει τις αγελάδες και να τις αφήσει σε ένα λόφο. Κάθε μέρα, για να μειώσει την απόσταση, βάζει τα πατίνια της που φτιάχτηκαν το 1943 και κάνει πατινάζ στη λίμνη για να βεβαιωθεί ότι οι αγελάδες δεν θα χαθούν. Από το 2011 που ο σύζυγός της πέθανε, η γυναίκα ζει μόνη κατά τη διάρκεια του χειμώνα και το καλοκαίρι την επισκέπτονται τα εγγόνια και οι ανιψιές της. Παρόλο που η οικογένειά της την ενθαρρύνει να μετακομίσει στην πόλη, η ηλικιωμένη επιμένει να ζει μόνη για δηλώνει ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη στη μέση της Σιβηρίας. Δείτε την ατρόμητη ηλικιωμένη και την ιστορία της, παρακάτω.


Η Λιούμποβ συνηθίζει να κάνει πατινάζ καθημερινά, για μεγάλες αποστάσεις. Bored Panda Ο πατέρας της έφτιαξε τα πατίνια κόβοντας ένα μεταλλικό πριόνι και το έβαλε σε μερικά κομμάτια ξύλου, τα οποία στη συνέχεια έδεσε σε παραδοσιακές μπότες Βάλενκι. Bored Panda Μετά το θάνατο του συζύγου της, η ηλικιωμένη ζει μόνη αλλά έχει για συντροφιά τα αγαπημένα της ζώα. Bored Panda Το πόσιμο νερό προέρχεται από τη λίμνη Βαϊκάλη και κάθε μέρα μεταφέρει δοχεία γεμάτα νερό. Bored Panda Η ίδια παραδέχεται πως η λίμνη της δίνει ευτυχία και την κάνει να έχει καλή διάθεση. Bored Panda Η Λιούμποβ διαθέτει ταλέντο στο κέντημα και σε άλλες χειροτεχνίες. Επιπλέον, μερικά από τα έργα της βραβεύτηκαν σε τοπικούς διαγωνισμούς.

 Δείτε την θαρραλέα γυναίκα στο παρακάτω βίντεο 
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ