2018-04-20 11:34:27
Φωτογραφία για H μητέρα της Αμάλ Αλαμουντίν είναι πιο στιλάτη ακόμα και από τη διάσημη κόρη της [photos]
Από τη στιγμή που η Αμάλ Αλαμουντίν γνώρισε, ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τον Τζόρτζ Κλούνει τα μάτια όλου του πλανήτη στράφηκαν πάνω της. Και κάπως έτσι όλοι ανακαλύψαμε τις βαθιές γνώσεις της πάνω στα ζητήματα των ανθρώπινων δικαιωμάτων, τα μακρυά πυκνά της μαλλιά και το ξεχωριστό, κλαστάτο στιλ της.

Μαζί με όλα τα παραπάνω γνωρίσαμε και τους γονείς της, ανθρώπους που ξεχώρισαν στους κύκλους της καλής κοινωνίας στη Βυρητό του Λιβάνου, χάρη στην οικονομική τους επιφάνεια και το υψηλό επίπεδο μόρφωσης της.

Και παρά το γεγονός ότι η δικηγόρος Αμάλ είναι πολύ δεμένη μαζί τους, οι φορές που έχουμε δει σε κάποια επίσημη εμφάνιση την μητέρα της είναι λιγοστές κι έτσι ίσως το υπέροχο στυλ της να έχει περάσει μέχρι τώρα λιγάκι απαρατήρητο.

Μία πρόσφατη εμφάνιση ωστόσο έγινε αφορμή να ασχοληθούν όλοι μαζί της, αγνοώντας σχεδόν τελείως την εντυπωσιακή κόρη της. Η κυρία Μπάρια Αλαμουντίν βρέθηκε στη Νέα Υόρκη, όπου φιλοξενήθηκε στο σπίτι που διατηρεί εκεί η Αμάλ και οι φωτογράφοι την απαθανάτισαν την ώρα που έβγαινε για κάποιες δουλειές στο Μανχάταν.


Η μαμά Αλαμουντίν θα μπορούσε να είναι εύκολα συντάκτρια κάποιου περιοδικού μόδας όπως την είδαμε να κινείται στον δρόμο μέσα στο άνετο γκρι παντελόνι της, την ροζ κάπα της και της trendy slippers, απόλυτο δείγμα πως όταν ντύνεται - όπως και η κόρη της - ξέρει πολύ καλά τι κάνει.

Η Μπάρια Αλαμουντίν στη Νέα Υόρκη.

Στους δρόμους του Μανχάταν.

Με αυτή την αφορμή θυμηθήκαμε μερικές ακόμα, παλαιότερες εμφανίσεις τις μαμάς Αλαμουντίν.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ