2018-04-20 13:07:12
Φωτογραφία για Φλορίντα Πετρουτσέλι: Το baby shower έκπληξη λίγο πριν έρθει στον κόσμο η κόρη της!
Η Φλορίντα Πετρουτσέλι βιώνει στιγμές απόλυτης ευτυχίας! Μόλις πριν πέντε μέρες επισημοποίησε τη σχέση της με τον σύντροφό της Άρη Γούτο, καθώς παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Βούλας, ενώ σε δύο μήνες περιμένει τον καρπό του έρωτά της με τον γνωστό επιχειρηματία. Η γνωστή παρουσιάστρια διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους την κόρη τους.

Μάλιστα, το απόγευμα της Τετάρτης, οι φίλες της Φλορίντας της διοργάνωσαν ένα baby shower έκπληξη, λίγο πριν γίνει μητέρα για πρώτη φορά! Το πάρτι έγινε σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής και η όμορφη παρουσιάστρια δεν είχε ιδέα για αυτό. Μερικές από τις πιο καλές της φίλες, όπως η Νάνσυ Παραδεισανού και η Τζο Λαζοπούλου, αλλά και η συνάδελφός της στην εκπομπή Happy Day, Τίνα Μεσσαροπούλου βρίσκονταν από νωρίς εκεί για να τα ετοιμάσουν όλα στην εντέλεια.


Η νεόνυμφη παρουσιάστρια δεν πίστευε στα μάτια της όταν βρέθηκε στο εστιατόριο και είδε την όμορφη έκπληξη που της έκαναν οι φίλες της. Φυσικά, ο χώρος είχε γεμίσει με ροζ μπαλόνια – μιας και η Φλορίντα περιμένει κορίτσι – ενώ στο τραπέζι υπήρχαν άφθονα ροζ capcakes και μία εντυπωσιακή ροζ τούρτα, την οποία έσβησε λίγο αργότερα.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Με την Τίνα Μεσσαροπούλου

Με την Τζο Λαζοπούλου

Με την Νάνσυ Παραδεισανού

Το τραπέζι είχε γεμίσει με ροζ capcakes

Η μέλλουσα μανούλα έλαμπε από ευτυχία
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ