2018-04-20 14:40:26
Φωτογραφία για Ντίνος Σιωμόπουλος: Ο ανταγωνισµός σε κάνει καλύτερο.
Σας ενδιαφέρει ο ανταγωνισµός;

Ο ανταγωνισµός σε κάνει καλύτερο. ∆εν σε αφήνει να εφησυχάσεις. Σε κάνει να είσαι σε εγρήγορση και να θέλεις πάντα να γίνεσαι καλύτερος. Και αυτό προσπαθούµε να κάνουµε.

Θα µεταπηδούσατε στην ψυχαγωγία;

Είµαι άνθρωπος της ενηµέρωσης και θέλω να παραµείνω. Μου είχε γίνει παλαιότερα πρόταση να παρουσιάσω µια τέτοια εκποµπή από γνωστό τηλεοπτικό σταθµό και την αρνήθηκα ευγενικά.

Σας ικανοποιεί η ενηµέρωση στην Ελλάδα; Υπάρχουν υπερτιµηµένοι δηµοσιογράφοι;

Αν κρίνω από άλλα κράτη της Ευρώπης ή του υπόλοιπου κόσµου, εκτιµώ ότι στην Ελλάδα η ενηµέρωση βρίσκεται πολύ πάνω από τον µέσο όρο. Υπάρχει ελευθερία και πλουραλισµός. Περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν παντού, όπως φυσικά και υπερτιµηµένοι αλλά και υποτιµηµένοι συνάδελφοι. Ολοι όµως, αργά ή γρήγορα, κατατάσσονται εκεί πού πρέπει από τους ίδιους τους πολίτες που έχουν υψηλό αισθητήριο και γνώσεις.


Μετά τον χαµό του πατέρα σας, εκφραστήκατε για πρώτη φορά δηµόσια για κάτι προσωπικό. Τι σας οδήγησε σε αυτό;

Ο,τι έχω καταφέρει στη ζωή µου το χρωστώ στη µητέρα µου, στον πατέρα µου και στην αδερφή µου. Με δίδαξαν από µικρή ηλικία να έχω αρχές και να µην τις παρακάµπτω για κανένα λόγο. Η δηµόσια αναφορά στον πατέρα και δάσκαλό µου, στον άνθρωπο που µε ενέπνευσε στα 15 µου χρόνια να γράψω σε έκθεση στο σχολείο ότι θέλω να γίνω δηµοσιογράφος, ήταν το ελάχιστο που µπορούσα να κάνω για να εκφράσω την ευγνωµοσύνη µου. Αυτό έκανα και τίποτα παραπάνω.

Γνωρίζουµε ελάχιστα πράγµατα για την προσωπική σας ζωή. Είναι επιλογή σας;

Και θα συνεχίσετε να γνωρίζετε ελάχιστα, γιατί νοµίζω ότι αυτό αφορά εµένα και τα πρόσωπα που έχω δίπλα µου! ∆εν είµαι σελέµπριτι. Είµαι ένας επαγγελµατίας που προσπαθώ να κάνω σωστά τη δουλειά µου. Και έτσι θέλω να συνεχίσει να µε βλέπει και ο κόσµος και όχι να µε κρίνει από τις προσωπικές µου επιλογές.

Πηγή: Real

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ