2018-04-20 19:30:55
Φωτογραφία για To 300 ευρώ LBD, αλά Τζάκι Ωνάση, της Μέγκαν Μαρκλ -Κάνει όλες να φαίνονται 2,5 κιλά πιο αδύνατες και ψηλότερες
Τον πρώτο της μεγάλο ρόλο για λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας είχε χθες το βράδυ η αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Χάρι και φυσικά έκλεψε την παράσταση.

Η Μέγκαν Μαρκλ βρέθηκε στο προσκήνιο για άλλη μία φορά καθώς συνόδευσε τον πρίγκιπα Χάρι στη δεξίωση για την ενδυνάμωση των γυναικών στη Βασιλική Αεροναυτική Λέσχη.

Η μέλλουσα νύφη επέλεξε ένα φόρεμα εμπνευσμένο από την πρώην Πρώτη Κυρία, την Τζάκι Κένεντι (και μάλιστα έχει πάρει το όνομά της, Jackie O) από τον οίκο Black Halo, αξίας 300 ευρώ και το συνδύασε υπέροχα με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από λευκόχρυσο και διαμάντια από τον Καναδικό οίκο Birks, αξίας 1.020 ευρώ – αναμφίβολα μια αναφορά στην χώρα που αποτέλεσε σπίτι της για επτά χρόνια, καθ’ όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς Suits που συμμετείχε. Οσο για τα παπούτσια, είχε επιλέξει ένα μαύρο ζευγάρι στιλέτο Aquazzura, αξίας 580 ευρώ.

Η Μέγκαν, που θα παντρευτεί τον Χάρι τον άλλο μήνα, έδειχνε εξαιρετικά κομψή σε αυτό το μαύρο φόρεμα με την ασύμμετρη λαιμόκοψη και την λεπτή δερμάτινη ζώνη.


Σύμφωνα με τον ιδρυτή της Black Halo, Λόρελ Μπέρμαν, το φόρεμα Jackie O είναι ένα «κλασικό μοντέρνο» κομμάτι που έχει σχεδιαστεί για να κάνει τις γυναίκες να «νιώθουν 5 εκατοστά ψηλότερες και 2,5 κιλά πιο αδύνατες».

Το φόρεμα είναι ακόμη διαθέσιμο προς πώληση, αν και σε περιορισμένα νούμερα σε μαύρο, αλλά σχεδόν σε όλα τα νούμερα στη μπλε και την κόκκινη εκδοχή του. 

Η βασιλική νύφη, παθιασμένη υποστηρικτής των δικαιωμάτων των γυναικών και αυτοανακηρυγμένη φεμινίστρια, διατήρησε το μακιγιάζ της στο ελάχιστο με ένα ροζ κραγιόν και τα μαλλιά της ήταν πιασμένα στον χαρακτηριστικό της κότσο «είναι-και-δεν-είναι-φτιαγμένα».

Το ζευγάρι συνομίλησε με τους φιλοξενούμενους στη δεξίωση για την Γυναικεία Ενδυνάμωση που φιλοξένησε ο υπουργός Εξωτερικών Μπόρις Τζόνσον στο πλαίσιο της συνάντησης των Αρχηγών Κυβερνήσεων της Κοινοπολιτείας (CHOGM) αυτή την εβδομάδα.

Ο Χάρι και η Μέγκαν, που πρόκειται να παντρευτούν στις 19 Μαΐου, θα συνομιλήσουν με εκπροσώπους φιλανθρωπικών οργανώσεων και οργανισμών που εργάζονται για την προώθηση της παγκόσμιας ισότητας των φύλων μέσω της εκπαίδευσης των κοριτσιών.

Φωτογραφίες: AP
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ