2018-04-20 22:00:53
Φωτογραφία για Γρήγορες ασκήσεις για τέλειους γλουτούς πριν βγείτε στην παραλία!
Θέλετε να αποκτήσετε ονειρεμένους γλουτούς που θα ολοκληρώσουν το αγαπημένο σας βραζιλιάνικο μπικίνι;

Το μόνο που χρειάζεται είναι να εντάξετε στο πρόγραμμα γυμναστικής σας μερικές απλές ασκήσεις που θα τονώσουν τη συγκεκριμένη περιοχή. 

Το εντατικό περπάτημα αλλά και το τρέξιμο γυμνάζουν τους γλουτιαίους μυς, όμως μπορείτε να επιλέξετε ακόμα πιο εξειδικευμένες ασκήσεις για να πετύχετε πιο γρήγορα και ποιοτικά αποτελέσματα 1. Στέκεστε με τα χέρια τεντωμένα μπροστά σας στην ευθεία των ώμων, φέρνετε το αριστερό πόδι λίγο πιο πίσω από το δεξί και πατάτε με τη μύτη του πέλματος. Έπειτα γείρετε ελαφρώς τον κορμό μπροστά και σηκώστε το αριστερό πόδι τεντωμένο προς τα πίσω, ενώ το δεξί παραμένει τεντωμένο και στηρίζει το υπόλοιπο σώμα. Επιστρέψτε στην αρχική θέση, επαναλάβετε 10 φορές με το ίδιο πόδι και στη συνέχεια αλλάξτε.

2. Ξεκινήστε έχοντας τα πόδια σας πιο ανοιχτά σε σχέση με τους ώμους σας και τις μύτες τους στραμμένες προς τα έξω
. Απλώστε τα χέρια σας μπροστά παράλληλα με το έδαφος και ξεκινήστε να "βουλιάζετε" τη λεκάνη σας προς τα κάτω και πίσω. Όταν κατεβαίνετε φροντίστε τα γόνατά σας να μην περνούν τις μύτες των ποδιών σας. Κρατήστε τους κοιλιακούς δυνατούς και την πλάτη σας ίσια, έτσι ώστε να λειτουργήσει σωστά η άσκηση. Σας προτείνουμε 3 των 10-15 επαναλήψεων.

3. Ξαπλώστε ανάσκελα, με τα γόνατα λυγισμένα και τα χέρια σας κοντά στα πλευρά σας. Σηκώστε τη λεκάνη σας, κρατώντας δυνατούς τους κοιλιακούς και τους γλουτούς σας, και διατηρήστε αυτή τη θέση για 1-2 δευτερόλεπτα. Κατεβάστε αργά την λεκάνη και επαναλάβετε για 10-15 φορές.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ