2018-04-20 22:30:14
Φωτογραφία για Αποκάλυψη Ειρήνης Κολλιδά:«Δεν μπορούσα ούτε στις οικονομικές μου υποχρεώσεις».
Για το σοβαρό τρακάρισμα που την έθεσε εκτός παιχνιδιού μίλησε η παίκτρια του περσινού Survivor, Ειρήνη Κολιδά.

Η γυμνάστρια αποκάλυψε σε συνέντευξη της σε εβδομαδιαίο περιοδικό πως το ατύχημα που είχε, της άφησε μόνιμο τραύμα, το οποίο μπαίνει εμπόδιο στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Όταν ρωτήθηκε για τα αν δέχτηκε πρόταση να μπει στο φετινό Survivor απάντησε:

«Μου είχαν πει στην αρχή, όταν είχα χτυπήσει και έφυγα άδοξα, ότι η θέση υπάρχει, αλλά δεν μπορούσα να συμμετάσχω σε κανένα παιχνίδι, είχα χαρτί από γιατρό που δεν με άφηνε να τρέξω. Προέκυψε ένα πρόβλημα από το τρακάρισμα το οποίο είναι μόνιμο, δεν πρόκειται να περάσει και με κρατάει πίσω σε επαγγελματικές και προσωπικές δραστηριότητες. Όμως τα προς το ζην πρέπει να βγούνε και το παλεύω 100% επειδή έχω πίσω μου υποχρεώσεις.»

«Είχα σπάσει τα πλευρά, αλλά προέκυψε πρόβλημα με τον αυχένα μου. Είμαι όμως αγωνίστρια, οπότε ό,τι προκύπτει σχεδόν πάντα καταφέρνω να το ξεπεράσω» επεξηγεί στη συνέχεια η γυμνάστρια στο περιοδικό You Weekly.


Για το αν υπήρχε κάτι που έκρυψε κατά τη διάρκεια που βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι και δεσμεύτηκε να μην το απαντήσει, αναφέρει «Όχι, δεν είχα δεσμευτεί για να κρύψω κάτι. Έκρυψα πόσο πόνεσα, πόσο φοβήθηκα και πόσο άλλαξε η ζωή μου με το ατύχημα, δεν το έχω μεταφέρει στον κόσμο, ούτε θέλω. Για να επιστρέψω στη δουλειά μου πέρασαν τουλάχιστον 3 μήνες, δεν μπορούσα ούτε στις οικονομικές μου υποχρεώσεις να ανταπεξέλθω λόγω της αναδουλειάς που είχα. Και τώρα ακόμα έχω προβλήματα και δεν μπορώ να δουλέψω σωστά… »

Όσον αφορά τη χρηματική αμοιβή, καθώς πολλοί πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης είχαν υποστηρίξει ότι δεν πήραν τα χρήματά τους απαντά «Αυτό δεν θα ήθελα να το θίξουμε. Γιατί θα διαιωνίσω κάτι που δεν θέλω. Άστο να πάει άστο…Δεν μπορώ να πω για συμφωνία που έχω εγώ με κάποιον σε όλο τον κόσμο.»

Τέλος για το αν υπάρχει κόντρα ανάμεσα  σε εκείνη και την παραγωγή του παιχνιδιού και αν οδηγηθούν στα δικαστήρια απαντά αρνητικά. «Δεν υπάρχει καμία κόντρα. Δεν ασχολούμαι με τα social και με το τι γράφεται. Εγώ εξέφρασα μια στεναχώρια μου και επειδή έπαιρνα πολλά μηνύματα ήθελα να ξέρει ο κόσμος γιατί δεν πρόκειται να πάω στο παιχνίδι… Προσωπικά ούτε τηλέφωνο, ούτε mail πήρα από κανέναν που να με αδειάζει, να θίγει ή να με στενοχωρεί»
grxpress
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ