2018-04-21 01:10:17
Φωτογραφία για ΡΑΦΗΝΑ, ΠΙΚΕΡΜΙ - 15η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. 24.04.2018
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλεί την ΤΡΙΤΗ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ  2018 και ώρα 21.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος σε συνεδρίαση για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

Λήψη απόφασης περί έγκρισης Κανονισμού Λειτουργίας Λαϊκών Αγορών Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου (σύμφωνα με το νέο νόμο 4497/2017).    Λήψη απόφασης περί επέκτασης της λαϊκής αγοράς Δημοτικής Κοινότητας Ραφήνας κατόπιν αιτήματος του Σωματείου Εμπόρων Λαϊκών Αγορών Αττικής. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της σχετικής με την 5η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2018, Πράξης της Οικονομικής Επιτροπής. Λήψη απόφασης περί αναγκαιότητας αγοράς οικοπέδου για ανέγερση σχολικής μονάδας Λυκείου Πικερμίου». Λήψη απόφασης περί αναγκαιότητας μίσθωσης ακινήτου για επέκταση της σχολικής μονάδας Λυκείου Πικερμίου». Λήψη απόφασης περί έγκρισης συμμετοχής στην χρηματοδοτούμενη από τον ΕΔΣΝΑ, ίδρυση και λειτουργία μιας διαδημοτικής μονάδας επεξεργασίας Βιοαποβλήτων στην περιοχή Μαρκοπούλου
. Λήψη απόφασης περί αναγκαιότητας ανάθεσης σε τρίτους της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών υποστήριξης στις υπηρεσίες του Δήμου για την εφαρμογή του κανονισμού (Ε.Ε 2016/679) του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων. Λήψη απόφασης περί διαγραφής ποσών με ΦΠΑ από τους βεβαιωτικούς καταλόγους ύδρευσης που οφείλονται σε λάθη υπηρεσίας. Λήψη απόφασης περί διαγραφής ποσών με ΦΠΑ από τους βεβαιωτικούς καταλόγους ύδρευσης που οφείλονται σε αφανείς διαρροές.  Λήψη απόφασης περί διαγραφής χρεών από τον 461/2018 Χρηματικό Κατάλογο. Λήψη απόφασης περί διαγραφής χρεών από τον 444/2018 Χρηματικό Κατάλογο. Λήψη απόφασης περί έγκρισης πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής των κτηνιατρικών υπηρεσιών. Λήψη απόφασης περί έγκρισης πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της εργασίας “επισκευή του με αρ. κυκλ. ΚΗΟ-6100 οχήματος”. Λήψη απόφασης περί έγκρισης πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της εργασίας “επισκευή του με αρ. κυκλ. ΚΗΟ-5757 οχήματος”. Λήψη απόφασης περί διατύπωσης γνώμης όσον αφορά την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης από την Περιφέρεια Αττικής για το έργο “επεμβάσεις βελτίωσης οδικής ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Αττικής”. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της 07/2018 μελέτης “δράσεις/υπηρεσίες προστασίας πολεοδομικών τετραγώνων από πλημμύρες του ρέματος Ραφήνας”. Λήψη απόφασης περί χορήγησης παράτασης για το έργο “συντήρηση – επισκευή μεταλλικής γέφυρας τ.Μπέλεϋ επί της οδού Αρίωνος”. Λήψη απόφασης περί κυκλοφοριακής ρύθμισης στην οδό Ειρήνης της Δημοτικής Κοινότητας Ραφήνας. Λήψη απόφασης περί αναγκαιότητας ανάθεσης σε τρίτους της εργασίας “Καθαρισμός δημοτικών χώρων για πυροπροστασία στη Δημοτική Κοινότητα Πικερμίου” και περί έγκρισης της υπ’ αριθμ.17/2018 σχετικής μελέτης. Λήψη απόφασης περί εκκίνησης διαδικασιών ανάθεσης έργων, υπηρεσιών και προμηθειών.

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΩΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ARIANA GRANDE - “NO TEARS LEFT TO CRY”
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ARIANA GRANDE - “NO TEARS LEFT TO CRY”
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ