2018-04-21 09:06:30
Φωτογραφία για 24η ΓΣ Ένωσης Ροδόπης: Όποιος δεν αγωνίζεται έχει χάσει
Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης Ροδόπης, ύστερα από την 24η Γενική Συνέλευσή της: Την 16-04-2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00’, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αστυνομικού

Μεγάρου Κομοτηνής πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 24Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της Ένωσής μας, που είχε ως κεντρικό μήνυμα :

«Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει!!!».

Κατά την διάρκεια της Συνέλευσης εγκρίθηκαν από το Σώμα :

Ο Διοικητικός Απολογισμός 2017.

Ο Οικονομικός Απολογισμός 2016-2017.

Ο Οικονομικός Προϋπολογισμός 2017-2018.

Η μείωση μηνιαίας συνδρομής μελών Ένωσής μας κατά 2€.

Η παροχή οικονομικής ενίσχυσης ύψους δύο χιλιάδων ευρώ (2000€) σε μέλος μας,

για σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Η δημιουργία κλειστής ομάδας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για ενημέρωση των οικονομικά τακτοποιημένων μελών της Ένωσής μας για τρέχοντα ζητήματα.


Η ημερομηνία Εκλογών της Ένωσής που θα πραγματοποιηθούν στις 20 και 21 Μαΐου 2018 και εκλέχθηκε η Εφορευτική Επιτροπή.

Στην φετινή Γενική  Συνέλευση δεν κλήθηκαν πολιτικοί, αυτοδιοικητικοί και λοιποί θεσμικοί παράγοντες για τον μοναδικό λόγο ότι  δεδομένων των μεγάλων τοπικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα μέλη μας αποφασίστηκε να κληθούν μόνο η τοπική Φυσική Ηγεσία και οι Διοικητές όλων των Αστυνομικών Υπηρεσιών προκειμένου ο χρόνος όλος να διατεθεί αποκλειστικά στην ανάδειξη, συζήτηση και εξεύρεση τρόπων επίλυσής τους, παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας και της Διοίκησης της Ομοσπονδίας μας.

            Τις εργασίες της Γ.Σ. τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ.                             κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος, ο Ταμίας της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΚΟΥΛΙΑΚΗΣ Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Σ.Ε.Α.Υ. Αλεξανδρούπολης κ. ΤΟΥΦΑΚΗΣ Χρήστος, ο Γενικός Γραμματέας της Σ.Ε.Α.Υ. Αλεξανδρούπολης κ. ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ Γεώργιος, ο Οργανωτικός Γραμματέας της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Α.Μ.Θ. κ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Παναγιώτης, η Ταμίας της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Α.Μ.Θ. κ. ΖΟΥΠΗ Κορίνα – Αικατερίνη, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Υποστράτηγος               κ. ΜΕΝΕΞΙΔΗΣ Νικόλαος, ο Αστυνομικός Διευθυντής της Δ.Α. Ροδόπης Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΣΕΒΔΥΝΙΔΗΣ Μιχαήλ, ο Διοικητής της Σχολής Αστυφυλάκων Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΤΖΟΥΒΑΝΑΣ Ιωάννης, ο Διοικητής του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής Αστυνόμος Α’                       κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Γεώργιος, ο Διοικητής του Τ.Σ.Φ. Ιάσμου Αστυνόμος Α’                                            κ. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Ηλίας, ο Υποδιοικητής του Α.Τ. Κομοτηνής Αστυνόμος Β’ κ. ΤΟΤΣΙΔΗΣ Γεώργιος, ο Διοικητής του Α.Τ. Αρριανών Αστυνόμος Β’ κ. ΓΑΖΑΛΙΔΗΣ Ανδρέας και ο Διοικητής του Α.Σ. Ξυλαγανής Ανθυπαστυνόμος κ. ΚΩΝΣΤΑΣ Ευάγγελος.

Κυρίαρχα προβλήματα που απασχόλησαν την Γ.Σ. ήταν η μη χορήγηση των δικαιούμενων ημερησίων αναπαύσεων στο αστυνομικό προσωπικό ειδικά από κάποιες Υπηρεσίες της έδρας - όπως το Α.Τ. Κομοτηνής, το Τ.Α. Κομοτηνής, το Τ.Σ.Φ. Ιάσμου - που οφείλουν ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό, η μη έκδοση της υπηρεσίας σε εβδομαδιαία βάση,  η φιλοξενία υπεράριθμων κρατουμένων ειδικά στα κρατητήρια του Τ.Σ.Φ. Ιάσμου στα οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα τείνει να παγιωθεί μία απαράδεκτη κατάσταση τόσο για τις εργασιακές συνθήκες και την εργασιακή ασφάλεια των μελών μας όσο και για τις συνθήκες διαβίωσης – ανθρώπινα δικαιώματα των κρατουμένων, καταστρατηγούμενης παράλληλα της αναλογίας διατιθέμενων σκοπών και αριθμού των κρατουμένων και η διάθεση δεύτερων σκοπών μέσα σε περιπολικά εδώ και ένα χρόνο περίπου στο Τουρκικό Προξενείο – Οικία Τούρκου Προξένου χωρίς την προηγούμενη διασφάλιση  αλεξίσφαιρων κουβουκλίων για την δικαιούμενη ασφάλειά τους στην εργασία .

Έγινε αναλυτική ενημέρωση των μελών μας από τη Νομική Σύμβουλο της Ένωσής μας                κ. ΚΑΛΛΗ Χαριθέα όσον αφορά στην υποχρέωση της Διοίκησης να τηρεί πιστά τα Π.Δ. που αφορούν στα εργασιακά δικαιώματα των μελών μας και την απόφαση του Δ.Σ. να προσφύγει στην δικαιοσύνη καταγγέλλοντας όλες τις περιπτώσεις που παρουσιάζονται φαινόμενα είτε  μη χορήγησης όλων των δικαιούμενων ημερησίων αναπαύσεων στα μέλη μας, είτε μη χορήγησης όλων των δικαιούμενων αποζημιώσεων για δεδουλευμένα πέραν της πενθήμερης εργασίας   ημερών, είτε για τον κίνδυνο στον οποίο η Υπηρεσία εκθέτει τα μέλη μας που διαθέτει σε φύλαξη μόνιμων σταθερών στόχων χωρίς προηγουμένως να διασφαλίσει την τοποθέτηση αλεξίσφαιρων κουβουκλίων για την ασφάλεια των διατιθέμενων σκοπών, είτε τέλος  όσον αφορά την υπέρμετρη παραβίαση της χωρητικότητας των κρατητηρίων με ό,τι αυτή συνεπάγεται για την ασφάλεια των συναδέλφων μας.

            Κλήθηκαν τα μέλη μας να αξιώσουν με υποβολή αναφορών προς τους Διοικητές τους , τα εργασιακά τους δικαιώματα κοινοποιώντας αυτές στην Ένωσή μας, προκειμένου να συνυποβληθούν ως αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία στις αντίστοιχες προσφυγές μας στην Δικαιοσύνη. 

            Δηλώθηκε ξεκάθαρα η πρόθεση της Διοίκησης της Ένωσής μας αλλά και της Διοίκησης της Ομοσπονδίας μας να ασκήσουν σε συνεργασία  κάθε πρόσφορο  μέσο πίεσης και να λάβουν κάθε  μέτρο ενάντια σε όποιον δεν επιδεικνύει τον οφειλόμενο σεβασμό στα δικαιώματά μας, συνεχίζοντας τον διαρκή και σκληρό αγώνα που δίνουμε επίμονα και άφοβα  όλα αυτά τα χρόνια  για την προστασία της εργασιακής ηρεμίας και  ασφάλειας των μελών μας.

Την Γενική Συνέλευση απασχόλησαν όχι μόνο τοπικά αλλά και θεσμικά – οικονομικά – ασφαλιστικά προβλήματα που αφορούν τον κλάδο μας.

Έγινε επίσης αναλυτική ενημέρωση των μελών μας, για θέματα Οικονομικά - Ασφαλιστικά - Συνταξιοδοτικά από τον Νομικό Σύμβουλο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ Χάρη

Καταρτίστηκε το επισυναπτόμενο ΨΗΦΙΣΜΑ στο οποίο καταγράφονται τα θεσμικά, οικονομικά, ασφαλιστικά και τοπικά αιτήματα. Εγκρίθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ και η Γενική Συνέλευση εξουσιοδότησε το Διοικητικό Συμβούλιο για την ανάδειξη και προώθηση προς επίλυση των καταγεγραμμένων σε αυτό αιτημάτων, με παρεμβάσεις και εντατικοποίηση των μορφών αγώνων όπου και αν αυτό χρειαστεί.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ               ΛΙΑΠΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Διαβάστε και το ψήφισμα:

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

ΤΗΣ 24ΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ

Εμείς τα μέλη της 24ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης ΕΓΚΡΙΝΟΥΜΕ το παρόν ψήφισμα και εξουσιοδοτούμε το Δ.Σ. για την επίλυση – υλοποίηση των παρακάτω αιτημάτων :

A) ΘΕΣΜΙΚΑ

Αναγνώριση του δικαιώματος στην ΑΠΕΡΓΙΑ στους Αστυνομικούς με τροποποίηση του άρθρου 23 του Συντάγματος.

Αναγνώριση της ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ του επαγγέλματος του Αστυνομικού.

Άμεση εφαρμογή του Ν.4058/2012 (άρθρο 25 παρ. 4) και απογραφή ως Τ.Ε., των δικαιούχων Αστυνομικών υπαλλήλων.

Επαναφορά των 6700 οργανικών θέσεων αστυνομικού προσωπικού, που καταργήθηκαν με  τον Ν.4249/2014 περί Αναδιάρθρωσης της Ελληνικής Αστυνομίας.

Διασφάλιση του συστήματος πρόσληψης Αστυνομικών ΜΟΝΟ μέσω Πανελληνίων εξετάσεων, για να πάψει επιτέλους η παραγωγή Αστυνομικών δύο ταχυτήτων και να ολοκληρωθεί η ομογενοποίηση ώστε να έχουν επιτέλους οι πολίτες στην υπηρεσία τους άρτια εκπαιδευμένους Αστυνομικούς.

Αναβάθμιση του συστήματος εκπαίδευσης, μετεκπαίδευσης, ειδίκευσης και δια βίου εκπαίδευσης. Ίδρυση Αστυνομικού Πανεπιστημίου με έδρα τις εγκαταστάσεις του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής.

Τροποποίηση – Βελτίωση του βαθμολογίου, προς άρση των δημιουργηθέντων αδικιών. Θέσπιση αξιοκρατικού και αδιάβλητου συστήματος κρίσεων και προαγωγών για όλους τους βαθμούς.

Τροποποίηση - βελτίωση  του ισχύοντος  κώδικα  μεταθέσεων - αποσπάσεων, καθώς και θέσπιση αντικειμενικών κριτηρίων για τις εσωτερικές μεταθέσεις - μετακινήσεις.

Αναμόρφωση - Βελτίωση του Πειθαρχικού Δικαίου, με ρητή αναφορά συγκεκριμένης πειθαρχικής ποινής στους υπεύθυνους για την τήρηση των Προεδρικών Διαταγμάτων που αφορούν στα εργασιακά δικαιώματα των αστυνομικών (ωράριο εργασίας, έκδοση υπηρεσίας σε εβδομαδιαία βάση, μεταθέσεις – αποσπάσεις – προσωρινές μετακινήσεις, υγιεινή - ασφάλεια στην εργασία, κ.λ.π.).

Αναβάθμιση του θεσμού του Συνηγόρου του Αστυνομικού.

Βελτίωση και απαρέγκλιτη εφαρμογή του Π.Δ. 45/2008 περί υγιεινής και ασφάλειας, για να διασφαλιστεί η αβλαβής εκτέλεση των καθηκόντων του Αστυνομικού προσωπικού.

Εφαρμογή του δικαιώματος απόσπασης των υπαλλήλων λόγω σπουδών στην έδρα του εκπαιδευτικού ιδρύματος, με θέσπιση ασφαλιστικών δικλίδων που θα διασφαλίζουν την μη εκμετάλλευση του προνομίου αυτού για αλλότριους  λόγους.

Αναβάθμιση του θεσμικού μας ρόλου με τη συμμετοχή σε όλα τα Συλλογικά Όργανα λήψης αποφάσεων των αιρετών εκπροσώπων που αφορούν τον κλάδο.

Απαλλαγή της Αστυνομίας από ξένα προς την αποστολή της έργα (επιδόσεις δικογράφων, εφαρμογή διατάξεων Υγειονομικού Κανονισμού, Γ.Ο.Κ., Α.Ε.Π.Ι., μέτρα τάξης σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, κ.λ.π.).

Άμεση κοστολόγηση της μετακίνησης Αστυνομικών δυνάμεων για αθλητικά ή άλλα μέτρα, ώστε να σταματήσει η άμετρη κατασπατάληση δυνάμεων που επιβαρύνουν το Ελληνικό Δημόσιο και τους φορολογούμενους πολίτες. Σε ότι αφορά τις αθλητικές συναντήσεις, μετακύλιση αυτού του κόστους στις ιδιωτικές εταιρίες των εμπόρων του αθλητισμού.

Κατάργηση της διαδικασίας των ειδικών εκλογικών καταλόγων στη άσκηση του εκλογικού δικαιώματος του Αστυνομικού προσωπικού στις Βουλευτικές και Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Δημιουργία λεσχών σε όλες τις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Χώρας.

B) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ

Υλοποίηση της προεκλογικής δέσμευσης του Πρωθυπουργού περί συμμόρφωσης της Κυβέρνησης στις αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις του ΣτΕ, με τις οποίες κρίθηκαν αντισυνταγματικές οι περικοπές που μας επιβλήθηκαν με τον Ν.4093/12.

Αναγνώριση της εργασίας ως επικίνδυνη και ανθυγιεινή και χορήγηση αντίστοιχου επιδόματος με τους ισχύοντες όρους και προϋποθέσεις για τον δημόσιο τομέα, όπου αυτό έχει χορηγηθεί.

Πραγματική αμοιβή με ωριαία αποζημίωση για την νυχτερινή εργασία, καθώς και για την 6η ημέρα εργασίας, για Κυριακές, αργίες – εξαιρέσιμες και υπερωρίες, μέσω κλαδικής σύμβασης.

Επέκταση του μηνιαίου επιδόματος παραμεθορίου, ύψους 100€, σε όλες τις παραμεθόριες περιοχές της Χώρας και επέκταση των ευεργετικών διατάξεων που ισχύουν για τους δημοσίους υπαλλήλους που υπηρετούν σε   παραμεθόριες  περιοχές και στους Αστυνομικούς.

Προσαρμογή του τακτικού προϋπολογισμού του Υπουργείου μας στις πραγματικές ανάγκες των Υπηρεσιών και του ανθρώπινου δυναμικού τους.

Τροποποίηση του άρθρου 4 παρ. 3 «Βεβαίωση και Είσπραξη προστίμων» της υπ’ αριθ.  Γ.Π.οικ.104720/25-08-2010 Κ.Υ.Α. Υπουργών Εσωτερικών, Οικονομικών, Πολιτισμού και Τουρισμού, Προστασίας του Πολίτη, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ώστε το ποσοστό 80% των επιβαλλομένων προστίμων του αντικαπνιστικού Νόμου (τα οποία εισπράττονται ως δημόσια έξοδα) και σύμφωνα με τις διατάξεις της ανωτέρω Κ.Υ.Α. προβλέπεται να αποδίδονται στις Αυτοδιοικητικές Αρχές, για την ανταποδοτική υποστήριξη και την ανατροφοδότηση του ελεγκτικού μηχανισμού, να αποδίδονται πλέον σε Κωδικό του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, με δεδομένο ότι οι αρμοδιότητες ελέγχου και εφαρμογής του Αντικαπνιστικού Νόμου - μετά την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας- μεταβιβάστηκαν  στην Ελληνική Αστυνομία. Εφόσον λοιπόν ο πόρος αυτός αποδιδόταν ως ανταποδοτικός στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, μετά την μεταβίβαση αρμοδιότητας ελέγχου και εφαρμογής του Νόμου στην Ελληνική Αστυνομία, θα πρέπει και η ανταποδοτική απόδοση να μεταβιβαστεί ανάλογα στον νέο ελεγκτικό μηχανισμό.

Επέκταση εφαρμογής και στο Αστυνομικό προσωπικό των προβλεπομένων από το άρθρο 39 Ν.3996/5-8-2011  (δικαίωμα αναγνώρισης πλασματικού χρόνου για κάθε τέκνο).

Επέκταση του Ν.3865/10 για την προσαρμογή του χρόνου θεμελίωσης συνταξιοδοτικού δικαιώματος παλαιών και νέων ασφαλισμένων και μετά την 31-12-2014 με την προσαύξηση κατά 1,5 έτος για κάθε επόμενο χρόνο μέχρι και τη συμπλήρωση 35 ετών για την εφαρμογή των 40 ή 60 ετών.

Ενιαίος κλάδος υγείας για όλο το Αστυνομικό προσωπικό.

Δημιουργία νοσηλευτικού ιδρύματος για την κάλυψη των αναγκών του προσωπικού της  Ελληνικής Αστυνομίας.

Γ) ΤΟΠΙΚΑ  ΘΕΜΑΤΑ

Νέο οργανόγραμμα για τις Υπηρεσίες της Δ.Α. Ροδόπης με αυξημένες οργανικές θέσεις χαμηλόβαθμου προσωπικού, που να ανταποκρίνεται στα νέα πληθυσμιακά δεδομένα , αλλά και αυτά της αυξημένης εγκληματικότητας, τις ανάγκες διαχείρισης των αυξημένων μεταναστευτικών ροών και τις ιδιαιτερότητες της περιοχής μας που άπτονται αστυνομικού ενδιαφέροντος και άμεση κάλυψη αυτών με αστυνομικό προσωπικό.

Κάλυψη όλων των κενών οργανικών θέσεων αστυνομικών της Δ.Α. Ροδόπης, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των ειδικών απαιτήσεων της περιοχής και για την παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών ασφάλειας και αστυνόμευσης στους πολίτες του τόπου μας.

Παύση της αποδυνάμωσης της Δ.Α. Ροδόπης, που συντελείται με αποσπάσεις προσωπικού σε άλλες Δ.Α. στα πλαίσια της διαχείρισης του μεταναστευτικού.

Λειτουργία της ήδη ιδρυθείσας με  Π.Δ. αυτοτελούς Υπηρεσίας Μεταγωγών Δικαστηρίων στην έδρα της Δ.Α. Ροδόπης και επάνδρωσή της με προσωπικό προερχόμενο από άλλες Διευθύνσεις Αστυνομίας ως νεοϊδρυθείσα Υπηρεσία.

Άμεση συστέγαση – μεταστέγαση των Περιφερειακών Υπηρεσιών  Α.Τ. Σαπών και Τ.Σ.Φ. Σαπών, στο κτίριο της πρώην Δ.Ο.Υ. Σαπών.

Ολοκλήρωση όλων των έργων του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής (Σκοπευτήριο, Γυμναστήριο, Αμφιθέατρο, Στίβος μάχης κ.λ.π.), έργα που έχουν σχέση με την ποιότητα της εκπαίδευσης των Δοκίμων Αστυφυλάκων.

Αντικατάσταση του πεπαλαιωμένων οχημάτων (διαγραφή ακινητοποιημένων οχημάτων λόγω ασύμφορου της επισκευής τους) και υλικοτεχνικού εξοπλισμού με νέο, που θα προσφέρει ασφάλεια στο Αστυνομικό προσωπικό.

Ίδρυση και λειτουργία σκοπευτηρίου στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, κατ’ εφαρμογή του Ν.3169/2003.

Ολοκλήρωση των διαδικασιών για την λειτουργία Παιδικού Σταθμού και κέντρου δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, για τα τέκνα Αστυνομικών που υπηρετούν στον Νομό μας.

Ίδρυση και λειτουργία Αστυνομικού Σταθμού ή Αστυνομικού Τμήματος Διαβατηριακού ελέγχου, με προσδιορισμό ικανού αριθμού οργανικών θέσεων για την εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσίας και στελέχωσή της με τη διαδικασία της νεοϊδρυθείσας υπηρεσίας με παράλληλη μεταφορά της σε κατάλληλο σημείο εντός Ελληνικού εδάφους ώστε ο έλεγχος να είναι ασφαλέστερος για τους πολίτες αλλά και για τους αστυνομικούς, οι οποίοι αυτήν τη στιγμή όντας άοπλοι εκτίθενται σε υπαρκτό και πραγματικό κίνδυνο.

Επαναλειτουργία του Α.Σ. Νέας Καλλίστης καθώς με δεδομένο ότι αστυνόμευε την περιοχή του Νομού μας που παρουσιάζει ιδιαίτερα αυξημένο τουριστικό ενδιαφέρον και επισκεψιμότητα, η κατάργησή του θα επέφερε αδυναμία αστυνόμευσης με επακόλουθο την αύξηση της εγκληματικότητας και την υποβάθμιση της περιοχής.

Επαναφορά της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης στον κατάλογο των εξαιρούμενων από τις διατάξεις του άρθρου 3 του Π.Δ. 100/2003 Διευθύνσεων Αστυνομίας και παροχή του ευεργετήματος της λήψης μορίων χιλιομετρικής απόστασης, υπολογιζόμενου του χρόνου της απόσπασης ως ΜΗ διανυθέντος στον τόπο συμφερόντων χρόνος, όπως ακριβώς ίσχυε πριν την τροποποίηση που επέφερε το Π.Δ.75/2016.
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ