2018-04-21 12:20:23
Φωτογραφία για #10MikroiMitsoi : Επιστρέφει με το 2ο επεισόδιο...
Μετά την πρώτη επιτυχημένη προβολή των «Δέκα Μικρών Μήτσων», ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει με το 2ο επεισόδιο της σατιρικής εκπομπής, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, αυτό το Σάββατο 21 Απριλίου, στις 21:00. Ας πάρουμε μία γεύση για το τι θα δούμε:

Ο Φευγουλέας κάνει το τραπέζι σε έναν αναρχικό που έχουν συλλάβει στο τμήμα (Σταύρος Σβήγκος) με σκοπό να τον ανακρίνει, όμως μια έκπληξη τον περιμένει σχετικά με κάποια πράγματα που μπορεί να τους συνδέουν.

Ραγδαίες οι εξελίξεις στους Γέρους. Η Γριά αποκαλύπτει στον Γέρο τον «ειδικό» της ρόλο στο σκάνδαλο Novartis και οραματίζεται να φτιάξει το επόμενο ριάλιτι, το Survivor για γέρους.

Η Πλούσια συνεχίζει να περνάει δύσκολες στιγμές αφού πέρα από το γεγονός ότι πρέπει να ανέχεται μία αριστερή κυβέρνηση, ξεκινάει τα μαθήματα φτώχειας από την Ελενίτσα και μαθαίνει πώς είναι να περνάς τον μήνα με 500 ευρώ.

Στο Κομμωτήριο ανάμεσα στις βούρτσες και τα σχόλια για την ελληνική showbiz ο έρωτας του αδερφού του Βασιλάκη (Δημήτρη Μακαλιά) για τον Ντίμη έχει αρχίσει να εκδηλώνεται για τα καλά ενώ μια πελάτισσα έκπληξη κάνει την εμφάνισή της (Σοφία Φιλιππίδου).

Ο Υπαλληλάκος έχει μια ιδιαίτερη «συνάντηση» με κάποιον που μας γυρίζει τη μνήμη πίσω στο πραξικόπημα της 21ης Απριλίου. Ίσως όμως όχι και τόσο πίσω τελικά... Στους δύο ρόλους ο Λάκης Λαζόπουλος, σ’ ένα νέο χαρακτήρα έκπληξη http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ