2018-04-21 18:06:14
Φωτογραφία για Κλειστό τμήμα του παραλιακού στη Λεμεσό την Κυριακή
Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι την Κυριακή 22 Απριλίου 2018, μεταξύ των ωρών 06:00 - 16:00, σε τμήμα του Παραλιακού Δρόμου μεταξύ των φωτοελεγχόμενων συμβολών της οδού Γρίβα Διγενή με την οδό Βύρωνος (φώτα Δημόσιου Κήπου) θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος από ιδιώτη εργολάβο, στις νότιες λωρίδες.

Ανακοίνωση από το ΓΤΠ αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, οι δύο νότιες λωρίδες, του πιο πάνω τμήματος του Παραλιακού Δρόμου, με κατεύθυνση προς Λεμεσό, θα είναι κλειστές και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω της οδού Γρίβα Διγενή, τον κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου και οδού Βύρωνος.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίδεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια εκτέλεσής τους.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ