2018-04-21 19:09:50
Φωτογραφία για Δύο νεκροί από πτώση μονοκινητήριου αεροσκάφους στη Φωκίδα (ΒΙΝΤΕΟ)
Τα αίτια της πτώσεως του μικρού αεροσκάφους δεν είναι γνωστά

Δύο νεκροί είναι ο τελικός τραγικός απολογισμός της πτώσεως ενός μονοκινητήριου αεροπλάνου της Γενικής Αεροπορίας λίγο μετά τις 16:00 στην περιοχή Σκάλωμα Φωκίδος. Αμφότεροι οι νεκροί ήταν οι επιβάτες του μοιραίου αεροσκάφους το οποίο φέρεται να είχε επιχειρήσει για άγνωστους ως τώρα λόγους μια «βαρεία προσγείωση» σε αγροτικό δρόμο της περιοχής.

Αμέσως στην περιοχή του συμβάντος έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία ανέσυρε από τα συντρίμμια τον ένα εκ των επιβαινόντων νεκρό και σοβαρά τραυματισμένο τον άλλον, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου, όπου και εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα.

Το μικρό αεροσκάφος, κατά τις πληροφορίες ένα P-28, είχε απογειωθεί από την Κωπαΐδα με κατεύθυνση το Μεσολόγγι, όταν και έπεσε σε αγροτική περιοχή κοντά στο Ευπάλιο.

Τα αίτια της πτώσεως του μικρού αεροσκάφους δεν είναι γνωστά την παρούσα χρονική στιγμή. Υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο ένας εκ των δύο νεκρών επιβατών του μοιραίου αεροσκάφους είναι απόστρατος αξιωματικός (σμήναρχος) της ΠΑ, πληροφορία που δεν έχει επιβεβαιωθεί.

(parapolitika.gr - Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης)
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ