2018-04-21 19:36:49
Φωτογραφία για Ο Αλέξανδρος Σφελινιώτης για τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ένωση Θεσσαλονίκης
Ο Αλέξανδρος Σφελινιώτης σχολίασε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης. Διαβάστε την ανάρτησή

του: Όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με την προάσπιση των δικαιωμάτων των ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΟΥ τον Απρίλιο του 2012 είχα πλήρη γνώση τι ακριβώς πράττω. Και ΠΑΝΤΑ με γνώμονα το συμφέρον του συναδέλφου και όχι το ατομικό. Γνώριζα επίσης πως θα υπάρξουν ‘’συνάδελφοι’’ που θα με χλευάσουν, θα με συκοφαντήσουν, θα με λοιδορήσουν, θα λένε ψέμματα, θα χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε ανορθόδοξο τρόπο για να με πολεμήσουν.''Συνάδελφοι'' που κάθε μέρα Και το έπραξαν.

Μέχρι και τον τραυματισμό μου εν ώρα υπηρεσίας(19 μήνες εκτός,2 χειρουργεία, δεκάδες φυσιοθεραπείες και λουτροθεραπείες)δεν σεβάστηκαν. Αλλά ούτε την οικογένειά μου σεβάστηκαν. Χθες και πάλι έλαβαν την απάντησή τους. Σε αυτό το ταξίδι θα μου επιτρέψετε να σταθώ στην γυναίκα μου ΜΜ.Ανέχεται αυτήν την τρέλα μου, πείτε το όπως θέλετε και υπομένει μαζί μου όλα τα παραπάνω και μου δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσω. Ακόμα και όταν επί 27 συνεχόμενους μήνες απουσίαζα από το σπίτι κάθε εβδομάδα για 3-4 μέρες βρισκόμενος στην Ομοσπονδία ή σε κάποιο άλλο σημείο της Ελλάδας..Σε σένα οφείλεται και ένα μέρος της χθεσινής επιτυχίας.Ένα ευχαριστώ είναι λίγο.

Όπως ήδη έχουμε γράψει ο συνδυασμός ΕΜΑΣ έλαβε 212 ψήφους και κατέλαβε την τρίτη θέση
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ