2018-04-23 21:06:41
Φωτογραφία για Ζευγάρι έχασε συνολικά 180 κιλά και έβγαλε ξανά τις παλιές φωτογραφίες χωρίς τα περιττά … βάρη!
Αποτελεί μία σύγχρονη μάστιγα του σύγχρονου κόσμου, που οφείλεται κατεξοχήν στο λανθασμένο και ανθυγιεινό τρόπο ζωής μας.

Ακόμη και στην Ελλάδα, αφήσαμε στην άκρη τη μεσογειακή διατροφή και όλα τα οφέλη της για την υγεία μας και κατέχουμε μία από τις πρώτες θέσεις στην παιδική παχυσαρκία. Και φυσικά, αυτό δεν είναι … μπόι! Αυτό είναι και το μεγαλύτερο λάθος που γίνεται συνήθως και καλό θα ήταν να σταματήσει.

Στην Αμερική όμως η παχυσαρκία είναι πιο συνηθισμένη απ’ ότι σε όλο τον κόσμο. Υπάρχουν πόλεις που έχουν ακόμα και φέρετρα κατασκευασμένα για να χωράνε οι παχύσαρκοι. Δεν είναι όμως κάτι που θα το δείξουν οι ειδήσεις, γιατί είναι κάτι συνηθισμένο. Ένα ζευγάρι όμως έβαλε στόχο να χάσει όλα τα παραπανίσια κιλά που έχει και τα κατάφερε!

Ζευγάρι έχασε 180 κιλά μέσα σε 2 χρόνια!

Κάθε φορά που έρχεται το νέο έτος, οι περισσότεροι κάνουν σχέδια για το τι θα κάνουν. Όλοι θέλουν να έχουν ένα καλό ξεκίνημα και να ξεκινήσουν μια πιο υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή ή να κόψουν το κάπνισμα. Συνήθως όμως οι περισσότεροι γρήγορα ξεχνάνε τους στόχους τους και τους αφήνουν για του χρόνου. Κάπως έτσι πάει σχεδόν κάθε χρόνο για τους περισσότερους από εμάς.


Ένας ζευγάρι όμως έβαλε στόχο να χάσει τα παραπανίσια κιλά που είχε και τα κατάφερε. Ακόμα κι αν φαινόταν ακατόρθωτο να κάνουν κάτι τέτοιο, τελικά τα κατάφεραν. Την πρωτοχρονιά του 2016, η 25χρονη Lexi και ο σύζυγός της Danny Reed αποφάσισαν να μεταμορφώσουν το σώμα τους.

Η Lexi ζύγιζε 220 κιλά και ο Danny 127 κιλά. Κάπου εκεί άρχισαν να συνειδητοποιούν ότι έβαζαν τη ζωή τους σε κίνδυνο. Μόλις είχαν παντρευτεί και είχαν τη δική τους οικογένεια τώρα. Το μόνο που ήθελαν ήταν να είναι υγιείς, αλλά τα κιλά δεν τους έδιναν αυτήν τη δυνατότητα.

Είχαν αρχίσει τις συζητήσεις για να αποκτήσουν ένα παιδί στο άμεσο μέλλον, αλλά η Lexi ήξερε ότι τα κιλά της δεν θα της επέτρεπαν κάτι τέτοιο. Έτσι πήρε την απόφαση να χάσει κιλά και ο σύζυγός της, της στάθηκε με τον καλύτερο τρόπο μπαίνοντας σε πρόγραμμα μαζί της. Έτσι και ξεκίνησαν.

Τον πρώτο μήνα ο καλύτερο φίλος της Lexi τους προκάλεσε να μη φάνε καθόλου βρώμικο φαγητό και να πηγαίνουν στο γυμναστήριο 5 φορές την εβδομάδα. Το να σταματήσουν το fast food ήταν το πιο δύσκολο μέρος που έπρεπε να κάνει το ζευγάρι, καθώς δεν μαγείρευαν ποτέ στο σπίτι. Το μοναδικό μαγείρεμα ήταν η προετοιμασία των κατεψυγμένων γευμάτων.

Αυτό που έπρεπε να κάνουν είναι να πάρουν μακριά όλες τις τροφές που τους έκαναν κακό για να μην μπορούν να έχουν πρόσβαση. Έτσι αποφάσισαν να γεμίσουν το σπίτι τους μόνο με υγιή φαγητά σε αρκετά μεγάλες ποσότητες. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα μπορούσαν να εξαντληθούν ποτέ και θα μπορούσαν να τρώνε συνέχεια υγιεινά.

Όσο για το γυμναστήριο, δεν χρειάζεται να είσαι εκεί όλη την ημέρα για να χάσεις κιλά. Αυτό που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι δεν χάνεις κιλά μόνο όσο γυμνάζεσαι. Ο οργανισμός σου χάνει συνέχεια κιλά ακόμα και μετά το γυμναστήριο και μάλιστα περισσότερα. Τριάντα λεπτά άσκησης για αρχή ήταν αυτό που χρειαζόταν η Lexi για να μπει σε πρόγραμμα χωρίς να ζοριστεί και να αναγκαστεί να τα παρατήσει.

Τελικά κατάφεραν η Lexi να ζυγίζει 82 κιλά και ο Danny 86 κιλά. Μετά από αυτήν την απώλεια βάρους δεν σταμάτησαν ποτέ να πηγαίνουν γυμναστήριο. Τώρα πια έχει γίνει μέρος της καθημερινότητάς τους. Τρώνε πιο υγιεινά και είναι χαρούμενοι που πέτυχαν τους στόχους τους!

Πηγή: aggouria.net
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ