2012-06-01 07:34:07
Φωτογραφία για ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 6ο ΣΕΡΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ!
Για την νίκη που θα τον στέψει πρωταθλητή για έκτη σερί χρονιά στην Α1 πόλο ανδρών, υποδέχεται ο Ολυμπιακόςστον Πειραιά (19:00) τη Βουλιαγμένη.

Το μεγαλύτερο αβαντάζ για τους ερυθρόλευκους είναι η «σπασμένη» έδρα της Βουλιαγμένης καθώς στον τέταρτο τελικό των πλέι-οφ την Τετάρτη (30/5) έκαναν το 2-1 στις νίκες μέσα στο κολυμβητήριο του Λαιμού και χρειάζονται μόλις μία νίκη για να διατηρήσουν τον τίτλο. Σε περίπτωση που, η ομάδα του Τεό Λοράντου ισοφαρίσει, ο τίτλος θα κριθεί την Κυριακή στο Λαιμό.

Οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι αρκετές φορές φέτος έχουν επιδείξει τρομερά ψυχικά αποθέματα, που τους έχουν επιτρέψει να πραγματοποιήσουν μία εξαιρετική πορεία με δεδομένο τον μικρό μέσο όρο ηλικίας, καλούνται να φανούν συνπείς στο ραντεβού τους με την επιτυχία και να κατακτήΣουν ακόμη ένα τρόπαιο από τα πολλά, που έχουν πανηγυρίσει την τελευταία 20ετία. Όπως επίσης και να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του αυτοκράτορα της πισίνας!

Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στην διάθεσή του τον βασικό του τερματοφύλακαά, τον Νικόλα Δεληγιάννη, ο οποίος αποβλήθηκε χωρίς αντικατάσταση στο τέλος της πρώτης περιόδου του χθεσινού ματς. Ο Γούνας, ο οποίος αποβλήθηκε με αντικατάσταση στην ίδια φάση, θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του προπονητή του, αφού οι διαιτητές δεν έγραψαν κάτι στο φύλλο αγώνα.

Διαιτητές του αγώνα είναι οι Κουρέτας, Βασιλείου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ