2018-04-24 11:00:34
Φωτογραφία για Η Κέιτ Μίντλεντον «αντιγράφει» την πριγκίπισσα Νταϊάνα -Με κόκκινο χρώμα όπως και εκείνη στη γέννα του Χάρι
Φόρο τιμής στην πριγκίπισσα Νταϊάνα απέτισε η δούκισσα του Κέμπριτ, Κέιτ Μίντλεντον, με το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει για την έξοδό της από το μαιευτήριο και τις πρώτες φωτογραφίες με τον νέο πρίγκιπα.

Η δούκισσα του Κέμπριτζ επέλεξε να φορέσει ένα κόκκινο φόρεμα δια χειρός  Jenny Packham, η οποία είχε σχεδιάσει και τα outfit των προηγούμενων εξόδων από το μαιευτήριο. Το φόρεμα είχε ένα λευκό κολάρο, ενώ η Κέιτ Μίντλεντον το συνδύασε με nude γόβες. Για το μακιγιάζ της επέλεξε γήινες αποχρώσεις και τίποτα δεν πρόδιδε πως είχε γεννήσει μόλις επτά ώρες πριν. 

Παρόμοια εμφάνιση είχε κάνει η πριγκίπισσα Νταϊάνα μετά τη γέννηση του Χάρι. Τότε, η αδικοχαμένη πριγκίπισσα είχε επιλέξει ένα κόκκινο πανωφόρι με ένα λευκό κολάρο να ξεχωρίζει και ένα ζευγάρι κόκκινα kitten heels.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κέιτ Μίντλεντιν, επιλέγει παρόμοιο outfit με τη μητέρα του συζύγου της πρίγκιπα Γουίλιαμ. Στη γέννηση του πρίγκιπα Τζορτζ, το 2013, είχε εμφανιστεί με γαλάζιο πουά φόρεμα, όπως είχε κάνει η Νταϊάνα στη γέννηση του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Φωτογραφίες: AP
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αλλαγή στο Power Of Love...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αλλαγή στο "Power Of Love"...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ